Liviu Vârciu amână premiera filmului său din cauza epidemiei de coronavirus: „E ghinion la nivel mondial, mor oameni...”

 Dumba Gabriela
.

Liviu Vârciu era la doar un pas să-și vadă visul cu ochii. A investit foarte mulți bani și timp în filmul „Zăpadă, ceai și dragoste”, însă epidemia de coronavirus, extinsă în Europa și care impune măsuri speciale de siguranță și în România, îl determină să amâne premiera peliculei.

Ce-gest-urias-a-facut-iubita-lui-Liviu-Varciu-pentru-a-il-scăpa-de-datorii-1Ce-gest-urias-a-facut-iubita-lui-Liviu-Varciu-pentru-a-il-scăpa-de-datorii-1

Liviu Vârciu este producătorul filmului „Zăpadă, ceai și dragoste”, dar și unul dintre actorii principali și aștepta cu nerăbdare premiera de pe 27 martie. Date fiind condițiile actuale, impuse de răspândirea coronavirusului COVID-19 și în România, evenimentul este reprogramat pentru la toamnă.

„E ghinion la nivel mondial. Era primul film îmi doream foarte mult să îl am în cinema. Am vb la casa de distributie și nu pot lansa pe 27 martie pentru că nu ştim ce virus este, mor oameni. E vorba de siguranţa oamenilor„, a declarat Vârciu, în cadrul emisiunii lui Mihai Morar.

Vârciu a mai ţinut să precizeze că a pierdut, pentru moment, toţii banii, dar speră că atunci când filmul se va lansa să fie pe placul multor oameni.

„Am decis să îl amân pentru 25 septembrie, cu durere în suflet. Toţi suntem la primul nostru film şi ne+am pus toată inima. Financiar eu am fost ăla păcălit”, a mai spus Liviu Vârciu.

” Sergiu Nicolaescu este mic copil. „

Sergiu Nicolaescu este mic copil. Regizor nu sunt. Am plătit pe cineva cu foarte mulți bani, cel mai bine plătit regizor din România în 2020 a fost Cătălin Bugean. Peste 80.000 de euro i-am dat doar să stau eu liniștit, că nu am vrut să mă stresez. Eu m-am ocupat de producție, o producție  de vreo 4-5 milioane de euro, nici nu i-am numărat. Ultimele două milioane nu le-am mai numărat, că mă stresam foarte mult. Așa că mă aștept să am încasări', a povestit Liviu Vârciu pentru Libertatea.

Citește și:

Liviu Vârciu va fi, în sfârşit, tată de băiat: „Îi pun numele Liviu Varciu Junior!'

Liviu Vârciu, despre cel mai mare vis al său. Actorul speră să facă un film: „Voi face asta cu siguranță”

Stiri coronavirus Romania – citește cele mai noi informații despre cazurile din țară

Vezi și: Simptome coronavirus – cum se manifestă și cum se transmite

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton