Liviu Vârciu a rămas fără permis de conducere, după ce a mers cu 107 km/ h în localitate. Ce i-a spus polițistului

.

Liviu Vârciu a rămas fără permis, din cauză că a depășit limita de viteză, pe un drum național din Buzău. Profitând că are camera de filmat în mașină, vedeta a înregistrat dialogul cu polițistul care l-a tras pe dreapta, pe alocuri amuzant.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu a fost surprins de radar conducând cu 107 Km/h, în localitate, viteza legală fiind de 50 km/h, motiv pentru care s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile, dar şi cu o amendă consistentă. Multe vedete şi politicieni au rămas fără permis de conducere pe drumurile din judeţul Buzău.


Ghinioanele se țin lanț pentru Liviu Vârciu! Încă de la începutul anului, oamenii legii i-au luat talonul pe motiv că ar fi fost ITP-ul expirat, cântărețul a rămas acum și fără carnetul de conducere.


Totul s-a întâmplat pe 4 februarie, pe Drumul European, în localitatea Poşta Câlnău, fix pe o porţiune cu limita de viteză de 50 km/h.

Poliţiştii rutieri din Buzău i-au reţinut permisul de conducere lui Vârciu în timp ce acesta filma pentru canalul său de YouTube. În imagini se vede că acesta este surprins că se afla în localitate, spunând că era convins că limita de viteză era de 70 kilometri pe oră.

„Ce-am făcut?’, l-a întrebat Liviu Vârciu pe poliţistul care l-a oprit în trafic. ‘Aţi fost înregistrat cu aparatul radar cu 107 km la oră în localitate. Asta înseamnă că măsura de reţinere a permisului (..) plecaţi cu o dovadă de 15 zile şi cu o perioadă de suspendare de 90’, i-a explicat poliţistul de la Rutieră lui Liviu Vârciu.


‘Tre să dau examen?’, a cerut lămuriri vedeta de la Antena 1. ‘Se dă examenul, da, 13 din 15 întrebări, ulterior beneficiaţi de reducere la 30 de zile, după ce promovaţi examenul’, a detaliat poliţistul.


Liviu Vârciu a avut apoi un moment în care a crezut că e o farsă totul, în timp ce întindea permisul prin geamul deschis al portierei, spre agent. L-a întrebat zâmbind pe acesta: „Stați. Pe bune, adică e real?’. „Fără nicio glumă. Abaterea e înregistrată video de aparatul radar, ca să știți’.

Citește și: Larisa și Marian Drăgulescu s-au împăcat la 11 ani de la divorț.Ce i-a unit pe cei doi acum

Citește și: Cum și-a cunoscut Costi Diță soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Am avut senzația că am deranjat-o / EXCLUSIV


Citește și: Cine e băiatul pe care Liviu Vârciu l-a crescut în secret de la vârsta de 1 an. Drama neștiută a lui Mario

Citește si: Cum a început povestea de dragoste dintre Anda Călin și Liviu Vârciu. Au fost și despărțiți un an!

Dialog spumos cu polițistul: „Nu poți să dai delete? Delete ăla?

Realizând că rămâne fără dreptul de a conduce, după ce îi înmânează agentului permisul, talonul mașinii și cartea de identitate, Vârciu începe să le explice fanilor de pe canalul lui de YouTube că a comis-o.


Apoi se aude fetița lui, aflată pe bancheta din spate, într-un scaun special pentru copii, care-i spune că a văzut mașina de poliție.

„Tati a rămas fără permis’, îi spune el copilei, apoi vorbește pentru fani: „Într-o săptămână am rămas fără talon, fără cheie și fără permis. Mai am să rămân fără mașină’.

Apoi, în dialog cu soția lui, Vârciu anunță că va da examenul pentru a-și lua permisul înapoi după 30 de zile de suspendare. Când agentul revine la mașina lui Vârciu cu procesul-verbal de contravenție, acesta semnează și apoi scrie la mențiuni:


– Menționez că Poliția Română și-a făcut treaba cu un fermecat care a mers cu 100 cât…?

– Șapte.

Ne mai uităm la 7? 7 km…?

– Nu ne mai uităm, numai că asta e singura viteză pe care mi-a dat-o aparatura.

– Nu poți să dai delete? Delete ăla…?

– Delete… Nu există buton de delete pe el.

La final, polițistul îi spune că îi pare sincer rău că așa l-a întâlnit pe Liviu Vârciu și că l-ar fi ajutat cu cea mai mare plăcere într-o altfel de situație.


Poliţiştii buzoieni de la Rutieră, spaima vedetelor

Poliţiştii buzoieni de la Rutieră sunt cunoscuţi ca fiind unii dintre cei mai intransigenţi.

În 2011, poliţiştii buzoieni i-au săltat permisul Andreei Mantea, după ce au prins-o conducând cu viteză foarte mare pe Drumul European E 85, lângă localitatea Racoviţeni, potrivit adevarul.ro.

Şoferiţa se afla la volanul unui BMW X5 şi a trecut cu 154 de kilometri pe oră prin dreptul radarului amplasat la ieşirea din localitate. Pentru că a circulat cu viteză peste limita admisă, a rămas fără permis pentru trei luni.


În august 2005, un agent de la Serviciul Politiei Rutiere Buzău a amendat-o cu un milion de lei pe fiica preşedintelui Traian Băsescu şi i-a suspendat acesteia carnetul de conducere pentru o perioadă de trei luni, fiindcă a rulat cu 110 km pe oră.

Ioana Băsescu mergea spre o localitate din Moldova, pentru a duce ajutoare unor sinistraţi.

Tot în 2005, vedeta de atunci a Antenei 1, Andrei Zaharescu, a rămas fără permis după ce a fost înregistrat de radar în dreptul localităţii Limpeziş circulând la volanul Citroen-ului său, cu viteza de 118 km pe oră.

La sfârşitul lunii aprilie 2007, interpreta Luminiţa Anghel s-a ales cu permisul suspendat şi amendă, după ce a fost surprinsă pe drumurile din judeţul Buzău circulând cu o viteză de 155 de kilometri pe oră.

Pe lista vedetelor care au rămas fără permis de conducere în judeţul Buzău se numără şi Pepe, care, în mai 2007, a fost detectat de radar conducând cu 115 kilometri pe oră. Artistul a fost depistat pe E85, în localitatea Oreavu, la numai câteva zile după colega sa de breaslă, Luminiţa Anghel.