Liviu Guță îl face praf pe Costi Ioniță: "Unora au început să le cadă obrajii de la atâta obrăznicie!"

 Dumba Gabriela
.

Când nu mai stă frate lângă frate, se iscă un scandal de pomină! Costi Ioniță și Liviu Guță, doi titani ai manelelor în România, își aruncă vorbe dure în spațiul public, așa cum fanii lor nu credeau că se va întâmpla vreodată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După un schimb de replici în care Liviu Guță spunea că ar fi fost puțin 'trișat' financiar de Costi Ioniță, acesta din urmă a decis să îi dea o replică pe măsură, explicând că, de fapt, orice intrare la el în studio produce costuri. 'Să nu mai fim așa de frustrați și vă spun un singur lucru: Forță! Dar forță la muncă, nu la întins mâna', și-a încheiat Costi mesajul care a stârnit furia lui Liviu Guță.

'Vreau să îi răspund lui Costi Ioniță la mesajul pe care l-a postat pe pagina lui de Facebook. (…) Vreau să îi transmit lui Costi că eu nu am făcut acel video ca să îmi dea ceva, ci pur și simplu m-a deranjat comportamentul lui. (…) Pe mine nu mă interesează banii, cât mă interesează atitudinea și aroganța de care dau dovadă, vedetismele astea…', a spus Liviu Guță.

Și cum Costi Ioniță a dat ca exemplu curentul consumat în studio, Liviu Guță s-a dezlănțuit. 'Te-ai referit la curent, că un artist când vine la tine trebuie să plătească curentul… Mă pufnește râsul… În fine, probabil că furi foarte mult curent, părerea mea, când spui lucrul ăsta. (…) Probabil când vorbești despre curent te referi la faptul că noi am stat nonstop în studioul ăla, toată casa a fost plină de beculețe, ai avut și vreo 10 transformatoare, generatoare…

Costi IonițăCosti Ioniță

Vreau să fac o paranteză: dragi soliști, de acum când vreți să colaborați cu Costi, fac o glumă, vă rog frumos să vă luați generatoare cu voi în studio pentru ca nu cumva să plătiți curentul. O fi un curent Versace, Armani sau Gucci… Cred că unor oameni au început să le cadă obrajii de la atâta obrăznicie', a mai spus Liviu Guță, supărat ca niciodată pe Costi Ioniță.

Citește și:

Costi Ioniță s-a transformat total de când trăiește în America. Artistul este vegetarian, face yoga și este pasionat de numerologie

Liviu Guță îl contestă, ca artist, pe Costi Ioniță

'Ești conștient că ce ai vorbit pe acel video este o aberație, este o prostie, este o inconțtiență. În peisele pe care le cânți, eu nu te-am auzit cântând. Ți-o spun din tot sufletul, tu doar zici 'Costi Forță, Costi Forță'… Atât! Felicitări pentru tot ce ai făcut și afară, în America sau unde ai fost, felicitări pentru ce faci în România, nu am nimic de obbiectat, dar să aberezi în halul ăsta că trebuie plătit curentul, producția… În primul rând, tu nu ai lansat albumul ăsta, ci alții, tu doar ai încasat bani', a mai spus Liviu Guță, potrivit wowbiz.ro.

Citește și:

Motivul real pentru care Liviu Guță s-a despărțit de prima lui soție, după 13 ani de căsnicie: „Să nu îți aduci cel mai bun prieten în casă'

Mai mult, Liviu Guță a simțit nevoia să îi dea 'decisiva' lui Costi Ioniță: 'Eu știu cine face toate piesele tale, echipa din spatele tău, dar nu mă interesează pe mine. Dar am vrut să punctez pentru că mai nou te dai ce nu ești. (…) Eu am voce! Lansarea ta în muzică se datorează lui Adrian Minune'.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=CATA70KAl_I&feature=emb_logo
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton