Livia Graur urmează o cură de îngrășare. Prezentatoarea TV a slăbit drastic: „Și hainele mărimea XS îmi erau cam largi”

.

Livia Graur urmează o cură de îngrășare. Într-un interviu recent, prezentatoarea de la Focus Prima TV a dezvăluit câteva dintre ritualurile sale de înfrumusețare. Jurnalista a recunoscut că, în utlmii ani, a slăbit cam mult, motiv pentru care a decis să facă o schimbare în acest sens. Vedeta spune că hainele XS îi sunt largi, așa că a început să facă sport și schimbări la nivelul regimului alimentar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Din anul 2014, Livia Graur prezintă rubrica de știri de la Focus Prima TV. Recent, frumoasa prezentatoare a făcut câteva dezvăluiri despre stilul ei de viață și despre modul în care se menține în formă. În ultimii ani, jurnalista susține că a slăbit drastic, astfel încât nici hainele mărimea XS nu îi mai vin. Dorindu-și să mai ia în greutate, LiviaGraur a decis să facă o schimbare. Acum, aceasta a adoptat o dietă de îngrășare și merge regulat în sala de fitness.

Livia Graur urmează o cură de îngrășare. Când vine vorba despre intervențiile estetice, prezentatoarea TV spune că, dacă va fi nevoie, va apela la mici „rețușuri’. Totuși, aceasta crede că va apela la proceduri noninvazive.


Citește și: Ce decizie a luat Livia Graur după divorțul de soțul ei: „E un lucru bun pentru psihic'

Citește și: În ce relații au rămas Livia Graur și fostul soț, după divorț. Ce au decis în privința custodiei fiicei lor: „Am făcut pasul acesta numai după ce…’ / EXCLUSIV

Citește și: Radu Vâlcan a împlinit 46 de ani. Cum l-au surprins Adela Popescu și cei trei copii de ziua sa: ‘Îl aștept cu…’

Citește și: Jurnalistul Pro TV Marius Buga a fost reținut pentru 24 de ore. Reporterul este cercetat penal pentru act sexual cu un minor de 16 ani, dintr-un centru de plasament


Livia Graur urmează o cură de îngrășare

În ultimii doi ani, prezentatoarea TV susține că a pierdut foarte mult în greutate, așa că a decis să schimbe acest lucru. Livia Graur urmează o cură de îngrășare și se antrenează regulat în sala de fitness.

„În ultimii doi ani, nu știu să spun exact din ce cauză, sau poate sunt mai multe, slăbisem destul de mult. În sensul că și hainele mărimea XS îmi erau cam largi. Dincolo de asta, nici eu nu mă simțeam extraordinar. Așa că am luat decizia că trebuie să fac ceva în sensul acesta. Niciodată nu am fost altfel decât slabă, de când mă știu, însă parcă era un pic prea mult.


Și am știut că dacă vreau să pun câteva kilograme în plus, dar care să nu se depună la întâmplare, trebuie să fac și sport susținut în același timp. Poate să pară ciudat pentru mulți, însă mie expresia vai, dar parcă te-ai mai îngrășat puțin’ mi se pare un compliment, nicidecum o insultă! Culmea, tot aud asta în ultima perioadă!’, a declarat aceasta, potrivit unica.ro.

Cum își îngrijește prezentatoarea TV tenul

Livia Graur a vorbit despre rutina de îngrijire a tenului. Aceasta susține că este destul de meticuloasă când vine vorba despre pielea ei. Pe lângă tratamentele pe care le face la domiciului, aceasta apelează și la serviciile unei clinici de înfrumusețare.


„În ceea ce privește ritualul de îngrijire, pentru că mă machiez zi de zi, acord mare importanță demachierii, care este o întreagă procedură în fiecare seară. Am înțeles, după atâția ani de make-up profesional, că cea mai importantă parte este să mergi la culcare cu tenul perfect curat. Și mă străduiesc să țin cont de asta. În plus, cel puțin o dată pe lună, merg la clinica de înfrumusețare, unde fac fel de fel de proceduri non-invazive de hidratare, pentru că tenul meu are nevoie de așa ceva’, a adpugat aceasta.


„Nu cred, însă, că voi ajunge la cuțit’

Prezentatoarea TV spune că va apela la serviciile unui medic estetician, dacă va simți nevoia de unele mici „retușuri’.

„Eu cred că medicina a evoluat în asemenea fel încât intervențiile estetice’ sunt precum detrartrajul sau mersul la tuns și vopsit. Așa că da, sunt convinsă că la un moment dat, când mi se va părea că este necesar, voi opta pentru mici proceduri de retușare’.


Nu cred, însă, că voi ajunge la cuțit’, din pricină că îmi este extrem de teamă de tot ce înseamnă intervenții chirurgicale și încerc să mă feresc pe cât posibil de ele. Totuși, consider că e o forma de respect față de propria persoană ca, atunci când ești nemulțumit de ceva legat de aspectul fizic, să încerci să-l corectezi. Este exact ca și în cazul sportului. Ca musculatura să aibă tonusul dorit, sunt necesare exerciții fizice’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook