Livia Dila da o mana de ajutor la prevenirea abandonului scolar

 Revista VIVA
.

 Livia Dila s-a intalnit cu copiii de la Scoala nr. 55 din sectorul 3 din Bucuresti pentru a le povesti despre importanta scolii si meseria de jurnalist in cadrul zilelor 'Scoala Altfel'

Copiii au fost foarte curiosi sa afle ce a determinat-o sa renunte la meseria de profesoara de limba franceza si sa devina prezentatoare de stiri. Dupa ce Livia i-a intrebat pe copii ce vor sa se faca cand vor termina scoala, le-a povestit cat este de important ca din munca pe care o vor face ei insisi la terminarea scolii sa poata sa isi asigure hrana, hainele, sa isi plateasca o chirie si mai ales, sa isi cumpere o carte si un ziar.

Livia Dila a raspuns invitatiei Fundatiei Dezvoltarea Popoarelor, a carei ambasadoare este, de a participa la una din intalnirile cu modele profesionale propuse de FDP scolilor din sectorul 3 in care este prezenta cu un proiect amplu de prevenire a abandonului scolar. Activitatea s-a desfasurat in cadrul saptamanii 'Scoala Altfel'.
FDP a promovat in cadrul acestei saptamani o scoala care are legatura cu profesia pe care elevii si-o vor alege inca de pe bancile scolii, o scoala in legatura directa cu realitatea.

FDP este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, infiintata in anul 1996 a carei misiune este de oferi oportunitati socio-educative si de integrare profesionala, persoanelor aflate in situatie de risc social, in special copiilor si tinerilor.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton