Lindsay Lohan si Eddie Murphy, nominalizati la Zmeura de Aur

 Revista VIVA
.

Lindsay LohanLindsay Lohan si Eddie Murphy conduc detasat in lupta pentru castigarea Zmeurei de Aur, premii care „rasplatesc' cele mai proaste productii ale cinematografiei americane.

Lindsay Lohan a tinut ocupata prima pagina a tabloidelor mai putin datorita calitatilor sale actoricesti, si mai mult din cauza problemelor cu alcoolul si justitia. Ultimul sau film „I Know Who Killed Me' a atras atentia criticilor, primind nu mai putin de noua nominalizari, dintre care doua pentru Lindsay, intrucat joaca dublu rol.

Filmul a reusit „performanta' de a fi considerat de critici drept productia cu cel mai prost scenariu, cel mai prost regizor, cel mai prost cuplu.

Eddie Murphy nu a stat degeaba anul care a trecut, obtinand cinci nominalizari, trei dintre ele datorita prestatiei din comedia „Norbit'.

Trofeele valoreaza 4,97 de dolari, iar castigatorii sunt anuntati cu o zi inainte de ceremonia Oscarurilor programata anul acesta pe 24 februarie.

Foto: www.lindsayimages.org.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton