Lili Sandu și Silviu Țolu se pregătesc pentru botezul lui Thomas Jay! Când va avea loc marele eveniment: "Țin foarte mult să facem ceremonia religioasă!"

 Dumba Gabriela
.

Lili Sandu și Silviu Țolu se pregătesc de botezul lui Thomas Jay, băiețelul lor care a venit pe lume pe 10 august. Cei doi speră că se vor mai relaxa restricțiile impuse de pandemia COVID-19 până la marele eveniment, însă sunt dispuși să-l creștineze pe cel mic indiferent de situație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lili Sandu a povestit, într-o emisiune TV, care sunt planurile pentru botezul băiețelului ei și a dezvăluit că, indiferent de restricții, ține foarte mult să-l creștineze pe Thomas Jay. Dacă situația de atunci nu va permite o petrecere de pomină, este dispusă să o amâne, însă nu și ceremonia religioasă.

„Nu știm sigur când va fi botezul. Undeva prin octombrie, noiembrie, dar nu știm sigur. Trebuie să vedem ce restricții vor mai fi până atunci, cum vor mai sta lucrurile, încă nu clarificăm nimic. Vrem să fim siguri că se poate face, iar dacă nu, o să facem ceva foarte restrâns pentru că băiețelul trebuie botezat', a declarat Silviu Țolu în cadrul unei emisiuni TV.

„Țin foarte mult să facem ceremonia religioasă, petrecerea o să vedem când va fi', a completat  Lili Sandu.

Ce poveste are numele ales pentru băiețelul ei

'Mereu când am fost întrebați de numele lui bebe am evitat răspunsul pentru ca ne doream sa l ținem pentru prima data in brațe si sa simțim ca i se potrivește. Eh in urma cu câteva seri, am avut o surpriza din partea lui, l am visat pentru prima data 😍😍și atunci când l am întrebat <> mi a răspuns senin T… J…❤️😩', spunea Lili Sandu.

Lili-Sandu-7-1Lili-Sandu-7-1

Lili Sandu, momente grele în primele zile după naștere

În primele zile după ce a născut, Lili Sandu s-a confruntat cu o problemă în momentul alăptării, însă a reușit să depășească acea perioasă.

„Cele mai multe întrebări pe care le am primit de la voi au fost legate de alăptat. Este un subiect care pe cât este de interesant și diferit de la mama la mama, pe atât poate fi de frustrant mai ales in primele ore-zile de după naștere. Zic frustrant deoarece pentru mine personal experiența primelor ore de alăptat nu prea a fost cum auzisem in online: cum se naște bebe, vine imediat colostrul etc.

Chiar dacă bebelușul se „atașase'corect, faptul ca nu ieșea' mai nimic in prima seara mă înnebunea efectiv, speriata fiind ca puiul meu nu are ce sa mănânce și mi făceam tot felul de filme in cap..????????‍♀️ Da știu era și din cauza cezarienei ( se zice ca lactația ar întârzia) dar eu panicata, ca na așa e la început o țineam pe a mea ca am o pb, chiar dacă sânii îmi explodau efectiv.', a mărturisit Lili Sandu pe Instagram.

Nu a reușit să nască pe cale naturală

Lili Sandu a spus tot timpul că își dorește să nască pe cale naturală, însă, din păcate, acest lucru nu a fost posibil. Bebelușul nu se afla în poziția corectă pentru a putea fi născut natural, iar o posibilă încercare din partea mamei i-ar fi pus viața în pericol atât ei, cât și copilului.

„Aș fi putu să încerc, dar era mult prea riscant și pentru mine și pentru bebe și atunci am făcut operația de cezariană. Mi-a fost foarte teamă!', a spus Lili Sandu pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton