Lili Sandu, detalii intime despre viața de cuplu, după ce a devenit mamă: "Hormonii au luat-o razna!" Când va avea loc botezul fiului lor

 Dumba Gabriela
.

Lili Sandu a născut în urmă cu mai bine de două luni, însă chiar dacă îi acordă toată atenția din lume băiețelului ei, nu neglijează nici viața de cuplu. Lili a mărturisit că, de când a devenit mamă, și hormonii parcă au luat-o razna, iar Silviu Țolu nu poate fi decât fericit din acest motiv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată la emisiunea 'Vorbește lumea', de la Pro TV, Lili Sandu a povestit despre schimbările din viața ei, de când a devenit mamă, dar și despre perioada grea în care micuțul Thomas a fost bolnav. Băiețelul a fost diagnoticat cu icter, imediat după naștere.

La mai puțin de 24 de ore de la nașterea lui TJ doctorul neonatolog şi-a dat seama că o formă mai invazivă de icter se instalase. Au urmat opt zile de lampă, perfuzii și durere în suflet pentru mine ca mamă. Dar la finalul lor, profesionalismul doamnei doctor ne făcuse învingători. Dânsa şi-a dat seama imediat de ceea ce se întâmpla şi l-a pus pe Thomas la acele lămpi speciale. Această problemă a apărut pentru că există o incompatibilitate intre sângele meu şi cel al lui micuţului. Sunt doar două momente din zi în care îl pot vedea, din păcate', a povestit Lili Sandu.

Citește și: Cum arată Lili Sandu în lenjerie intimă, la 40 de zile de când a născut. Cât a slăbit până acum: „Mai am vreo 8 kg de dat jos”

Lili mărturisește că i-a fost extrem de greu în acele zile, însă iubitul ei, Silviu a fost și este de un real ajutor în creșterea celui mic.

'A fost un haos psihologic pentru mine. Zece zile am stat în spital! Dar cel mi frumos moment din viața mea a fost când mi-am văzut copilul. Iar Silviu este un ajutor extraordinar. Nu avem bonă, nu am vrut să stea cu mama, ca să avem noi începutul. Eu cu țâțica, el se ocupă cu adormitul, e cu tura de noapte. Cel mi greu e când plec de acasă, îmi vine să-l iau cu mine', au fost primele dezvăluiri ale lui Lili Sandu.

lili-sandu-wowlili-sandu-wow

Lili Sandu: „Să fii mămică nu-i ușor!”

Lili Sandu spune că atunci când și-a văzut bebelușul pentru prima dată a fost cel mai fericit din viața ei, însă viața de mamă nu-i chiar floare la ureche.

Să fii mămică nu-i ușor, e greu, e o perioadă dificilă. Iar cu pandemia a fost îngrozitor, a existat o presiune psihologică. Ieșeam, ne plimbam, aveam măști și ne întrebam ce o să spună copilul când va crește și va vedea astea… Acum mănânc pește la cuptor, legume, rădăcinoase la cuptor. Salate nu', a mai spus Lili, care avea să povestească apoi când va avea loc botezul, dar și dacă ea și Silviu mai au timp și pentru ei.

'Botezul, peste 2-3 săptămâni. Ceremonia este importantă pentru noi, sigur, și petrecerea, să fim cu prietenii, dar pe asta o putem amâna pentru la vară, să vedem ce-o fi. Nașii sunt cunocuți, o să-i aflați voi… Mai avem momente și pentru noi… Parcă după ce am fost însărcinată, după ce am născut, parcă hormonii au luat-o razna… Na, că am spus totul!', a spus Lili, zâmbind.

Lili Sandu își mai dorește un copil

Frumoasa mămică nu știe când va reveni într-un platou de televiziune, dar știe că mai vrea un copil.

'Nu știu când o să mă întorc într-un platou de televiziune, o perioadă sigur nu. Mi-aș dori să mai fac încă cel puțin unul, că eu am fost singură la părinți și știu cum e. Silviu zice să mai așteptăm. Noi ne mai certăm, nu suntem perfecți, dar ne susținem foarte mult. Copilul doarme cu noi în cameră, are pătuțul lui, iar dimineața îl ia mami în pat cu noi', a încheiat cu secretele Lili Sandu.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, atac dur la Lili Sandu, după ce a zis că îi e dor de burtica de gravidă: 'Sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton