Lili Sandu, copleșită de restricțiile pandemiei, cu doar câteva zile înainte să nască: "Aici, în România, ne-au luat acest drept, producând o traumă..."

.

Cu doar câteva zile înainte să nască, Lili Sandu este mai afectată ca niciodată până acum de restricțiile pe care le impune pandemia COVID-19 din România. Oful cântăreței este că tatăl copilului ei nu are voie să asiste la naștere, totul în timp ce, se plânge vedeta, cluburile sunt pline de oameni care petrec în voie, fără să respecte aceleași regului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu a postat, pe Instagram, o fotografie cu medicul care i-a supravegheat sarcina și a găsit, totodată, momentul prielnic să-și verse frustrarea legată de interdicția pe care iubitul ei o are de a asista la naștere.


„In spatele acestor măști pe care le am purtat nu din dorința de a ne ascunde chipul, se afla un doctor minunat, căruia nu vom avea destule cuvinte de mulțumire și eu, o viitoare mămica cu inima strânsă de emoție de necunoscut, cu muuulte întrebări la care am primit mereu răspunsuri calme și liniștitoare din partea dansului. Ieri a fost pentru prima data de când a început toată nebunia asta cu pandemia când am fost efectiv copleșită, dărâmată emoțional.

Cu tot vuietul asta din jurul meu legat de înmulțirea cazurilor de îmbolnăvire parca am lăsat garda jos și uitasem de suflețelul asta minunat dăruit de Dumnezeu pe care-l am in pântece. Am trecut prin toate stările de la frustrarea de a mi aduce copilașul in aceasta lume’, la a fi nevoită poate sa i ascund fetișoara adorabila cu o masca de protecție, la furia ca poate nu vom mai avea niciodată libertatea cu care am fost obișnuiți și dezamăgirea ca nu sunt in stare ca nu am puterea de a face mai mult, de a schimba ceva…


Nu pot înțelege cum oamenii se pot îmbulzi cu sutele pe plaja sau in cluburi și practic au libertatea’ sa facă ce vor, iar un tata nu și poate tine copilul in brațe intr-o maternitate in primele lui minute de viața din cauza unor reguli… Ah, la un act atât de minunat și de însemnat pentru doi viitori părinți aveți reguli! Trist…



Mi a prins tare bine sa merg in vizita la d-nul doctor, care, parca mi-a luat cu mâna tot ce ma macina și mi-a readus fericirea din nou in suflet atunci când mi-a reamintit ce mare binecuvântare este acest copilaș și cât de norocoși am fost eu și Silviu ca Dumnezeu ni l-a trimis fără sa mai fim nevoiți sa trecem prin chin’, ca el ne-a ales sa-i fim părinți. Ca momentul nașterii va fi exact așa cum mi-l doresc și nimic nu va sta in calea bucuriei mele de a deveni mama, așa cum mi-am imaginat in toate aceste 9 luni.
Astăzi m am trezit super pozitivă și fericita și am decis ca baby shower-ul pe care mi-l doresc și de care m-am tot îndoit dacă sa-l ținem sau nu, sa rămână ON, așa cum am stabilit pentru ca nimic nu ne va stirbi fericirea de a ne bucura alături de cei dragi (cu toate măsurile de siguranța) de venirea pe lume a fiului nostru.'
, a scris Lili Sandu pe Instagram.


„Nu voi putea împărtăși emoția…'

„Nu știu dacă simt neaparat teama ca voi fi singura in acele momente, cât faptul ca nu voi putea împărtăși din acea emoție și fericire absoluta cu tatăl lui. Știi, e imaginea aia pe care cred ca orice femeie după ce naște și o dorește, de a fi alături de bărbatul iubit și de copilașul lor, imagine care cu siguranța rămâne in memorie pentru toată viața. Eh, de asta ma oftic ca noua celor care naștem in perioada asta aici in România ne-au luat acest drept, producând o trauma, indiferent de cât de puternice am fi, acolo in subconștient.', a mai postat Lili Sandu.


Vrea să nască natural

„Nașterea naturală este prima mea cât și a doctorului meu, opțiune. Mi-as dori foarte mult sa trec prin acele momente unice ale unei nașteri naturale și sper ca Dumnezeu sa ma ajute. Incerc sa nu pun presiune pe mine, iar in cazul in care voi fi nevoită sa ajung la cezariana, voi considera ca așa a fost cel mai bine in primul rând pentru a nu-i pune in pericol sănătatea lui bebe.', i-a raspuns Lili unei persoane care a intrebat-o, pe Instagram, daca va naste natural.