Lili Sandu a luat foc după ce a fost criticată de fani că s-a îngrășat 18 kg în sarcină: "Nu trebuie să vă mai comparați cu..." / Iubitul a sărit imediat în apărarea ei!

.

Lili Sandu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Visează de mulți ani să aibă un copil și în scurt timp va trăi miracolul maternității. Sarcina a venit, ca în cazul majorității femeilor, cu câteva kilograme în plus, iar fanii răutăcioși au simțit nevoia să o critice pentru asta. Lili le-a răspuns pe măsură!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

În mai puțin de o lună, Lili Sandu va deveni mamă pentru prima dată. Și-a dorit mult un copil și, la 41 de ani, își va ține copilul în brațe. Recunoaște că s-a îngrășat 18 kg, dar silueta a fost ultima ei grijă în această perioadă. Nu și a celor mai răutăcioși fani ai săi, însă, care au găsit de cuviință să o pună la zid pentru asta. Lili a reacționat imediat.


„O femeie însărcinată e normal să se îngrașe, o femeie însărcinată ar trebui să se îngrașe, o femeie însărcinată ar trebui să aibă o dietă super variată. Asta nu înseamnă că dacă am pornit de la 55 de kg și eram spiță nu mă pot îngrășa, rețin și foarte multă apă. Dar de ce trebuie să judecăm, că nu înțeleg?

Ce contează că sunt unele femei care iau trei kile, adică femeile sunt diferite, voi asta trebuie să înțelegeți. Nu trebuie să vă mai comparați cu ce vedeți pe internet, pe Instagram, pe reviste, pe coperte, pentru că tot ce vedeți voi acolo este comercial’, a fost mesajul transmis de Lili Sandu pe contul său de Instagram.


Lili Sandu a transmis și un mesaj pentru femeile pe care invidia le determină să strice fericirea altora.

„Celelalte care judecați: e atât de minunat să fi însărcinată. E atât de minunat’, a mai precizat Lili Sandu.


Lili Sandu a postat și o fotografie cu ea, într-o ținută lejeră de casă și cu burtica la vedere, însoțită de o declarație de dragoste din partea iubitului ei.

El: Iubito, ești așa frumoasă dimineața. Eu, în gând: Aha, 18 kg, plus mega retenție de apă, dar jur că nu știu cum s-a întâmplat să se pună toate pe mine. Ce ziceai, iubitule?’, a scris Lili pe Instagram, referindu-se la o discuție pe care a avut-o cu iubitul ei, Silviu Țolu.

În urmă cu câteva zile, Lili a împărtășit cu fanii săi bucuria resimțită la vederea bebelușului ei pe monitorul ecografului.


Unul dintre momentele care mă fac atât de fericită. Mi se face tare dor de bebe și parcă simt că trece o veșnicie până ajung să fac o ecografie. Mă mulțumesc să-l văd pe un ecran, să știu că este bine și să-i aud bătăile inimioarei până voi ajunge să-l țin în brațe, să-l pup, să-l miros, să-l alint, să-i cânt, să-l iubesc necondiționat așa cum nu mă credeam capabilă, să fiu Mamă’, a scris Lili Sandu, în dreptul unei imagini cu ea și doctorul său.