O mai ții minte pe Lili Fedorca? Cu ce se ocupă după ce s-a retras din showbiz: "De peste 10 ani sunt..."

.

O mai ții minte pe Lili Fedorca? În urmă cu 20 de ani, surorile Manuela și Liliana Fedorca făceau furori cu trupa Elixir, însă au decis să se retragă din showbiz. Deși spune că nu a renunțat niciodată la muzică, ci doar a luat o pauză, Lili Fedorca a ales un cu totul alt domeniu și de 10 ani își câștigă traiul dintr-o meserie complet diferită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Surorile Fedorca erau pe val la începutul anilor 2000. În timp, cele două artiste au dispărut din atenția publicului, însă și acum, la mai bine de 25 de ani de când au cunoscut faima, nu și-au pierdut farmecul.

Cu ce se ocupă Lili Fedorca după ce s-a retras din showbiz

Liliana Fedorca a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și activează acum în cu totul alt domeniu.


De peste 10 ani sunt și psiholog clinician. Am absolvit Facultatea de Psihologie și apoi un master în psihoterapii cognitiv-comportamentale. Poate suna complicat dar, pe scurt, folosind știința și vocația, pe care o am, reușesc împreună cu clienții mei să repar, să corectez și să îmbunătățesc aspecte ce țin de psihicul uman. Ședințele de terapie sunt individualizate, în funcție de problema în cauză și de tipul de client.

Scopul meu, ca psiholog, fiind acela de a deschide calea acestora către o viață mai frumoasă, plină și armonioasă, în ciuda tuturor provocărilor din ce în ce mai multe și mai complexe cu care toți ne confruntăm în zilele noastre.


Da, situația globală actuală, cu pandemia, scumpirile și cu războiul din Ucraina, a adus, în viețile noastre, peste problemele de viață de zi cu zi și mai multă nesiguranță și frică pentru ziua de mâine.

Mulți oameni absolut normali din punct de vedere psihic se confruntă adesea cu stări de anxietate și de depresie, ce pot avea efecte devastatoare pe termen lung, dacă nu se intervine la timp cu suport psihologic„, a declarat Lili Fedorca pentru ego.ro.


Citește și: Cum arată Mădălina Ghenea nemachiată, la primele ore ale dimineții:„Oboseala devine un plus

Citește și: Cum arată iubita lui Laurențiu Reghecampf la trei săptămâni după ce a născut!Corina a atras toate privirile la un eveniment monden / Imagini exclusive

Lili Fedorca duce dorul televiziunii

Liliana Fedorca a fost, pentru o vreme și prezentatoare TV, ea moderând emisiunea „Zodia Fluturelui', la postul Euforia TV, în perioada 2006-2008.

Întrebată, în cadrul interviului acordat EGO.ro, dacă i-ar plăcea să revină în televiziune, Lili Fedorca a răspuns afirmativ.


Da, mi-ar plăcea să realizez o emisiune tv pe teme de psihologie, cu invitați și cu soluții reale pentru problemele reale din viața oamenilor„, spune Lili Fedorca.

De asemenea, surorilor Fedorca le este dor și de muzică.

„Ne dorim să revenim pe scenă cu o surpriză pentru publicul nostru. Chiar dacă nu pot să-ți dau o dată exactă, așteptați-vă să revenim pe scena oricând. Încă mai cânt, încă mai scriu texte și încă mai compun muzică.

Am în pregătire câteva piese, pe care le voi cânta împreună su sora mea, Manuela, în trupa Elixir, pe care abia aștept să le ofer fanilor noștri, care ne-au simțit lipsa în toți acești ani„, a mai spus Lili Fedorca.


Lili Fedorca nu a renunțat niciodată la muzică

Muzica este și va fi o constantă în viețile noastre pentru totdeauna, chiar dacă nu am mai fost prezente în lumina reflectoarelor pentru o perioadă. Nu ne-am retras niciodată, am avut doar o pauză de inspirație.


Muzica pe care o compun vine din trăirile mele, din viața mea, este autentică și mă reprezintă. O fac doar atunci când simt și dacă o simt. Cântăm și vom cânta mereu cu bucurie și de plăcere, iar muzica este și va fi mereu în viețile noastre„, a mai spus Lili Fedorca.