Like Creața a anunțat sexul celui de-al doilea copil: "Abia când am fost la control am aflat ce riscuri implică această sarcină"

 Dumba Gabriela
.

Like Creața de la Chefi la cuțite a anunțat care este sexul celui de-al doilea copil! Tânăra va naște în martie 2022, la fix un an de când a devenit mama pentru prima oară. Like Creața a dezvăluit pentru fanii ei de pe Instagram dacă va naște tot o fetiță sau un băiețel de data asta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Like Creața a anunțat la finalul anului trecut că va deveni mamă a doua oară, după ce în martie 2021 a născut o fetiță. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a dezvăluit pe Instagram că și de data aceasta va naște tot o fetiță.

like-c10like-c10

'2022 e anul în care o să vii TU 🤍 TU, fetița mea😍 Daaaa, o sa mai avem o FETIȚĂ🤍', a anunțat cu bucurie Like Creața.

Like Creața a avut emoții în prima parte a sarcinii pentru că a rămas gravidă la scurt timp de când a născut prima dată, iar medicii s-au arătat îngrijorați în această privință.

Citește și: Like Creața este însărcinată pentru prima oară.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Like Creața a născut.Prima fotografie cu fetița

Citește și: Trecutul dureros al actriței Mirela Oprișor. Aspirina din ‘Las Fierbinți a avut probleme grave cu banii:A fost sărăcie, mâncam pe datorie

Ea a precizat că a avut un mare noroc și că Dumnezeu a fost cu adevărat lângă ea și că a protejat-o, astfel că sarcina sa a fost una normală și fără complicații, după cum mai anunța vedeta pe pagina sa de Instagram.

„Abia când am fost la control am aflat ce riscuri implica această sarcină. În cazul în care sarcina s-ar prinde fix pe tăietură sau lângă, șansele ca aceasta să se desprindă/desfacă sunt foarte mari, aproape de 100% și asta ar fi dus la alte complicații (…)

Una ar fi fost să nu mai poți avea copii după ce ai naște, iar sarcina oricum ar fi fost dusă cu greu până la capăt. Evident, contează și cât e de puternic organismul tău și cât de repede se recuperează, dar chiar și așa, e riscant. Ce să zic, m-am jucat de-a Dumnezeu fără să vreau, dar DUMNEZEU a ales să fim bine', a spus Like Creața.

Like Creața a născut primul copil în luna martie

La începutul lunii martie a fost mare sărbătoare în familia influenceriței Like Creața. Atunci, ea a născut primul copil, pe fiica ei Eza Ștefania. La acea vreme, vloggerița postase un mesaje emoționant pe rețelele de socializare prin care le făcea fanilor „cunoștință’ cu micuța.

„Hello, world! Eu sunt EZA ŞTEFANIA. Nu e frumos să stau cu spatele, dar mami zice că-s prea dulce și nu vrea să mă vadă cineva și să mă fure mai ales acum când nu poate alerga încă nu s-a recuperat în totalitate după cezariană. Daaa, știu, v-a tot zis că o să nască natural, chiar a încercat, și eu, amândouă am făcut tot ce am putut… Îmi zice luptătoarea mea.

Nu intru în detalii pentru că e tare sensibilă acum, ați văzut postarea ei de săptămână trecută, plânge și când se uita la mine, o să vă povestească ea cândva. Până atunci vrem să-i mulțumim medicului că m-a adus pe lume sănătoasă și a avut grija de noi, atât în spital cât și pe parcursul sarcinii.

Vă pup tare și abia aștept să ne vedem și face to face’. PS: de azi sunt acasă doar cu mami și cu tati, abia aștept să-i văd cum se descurcă cu mine’, scria atunci Like Creața pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton