Lidia Buble și Nicole Cherry scapă de celulită prin masaj cu beţe de bambus / De când a slăbit, iubita lui Răzvan Simion își arată trupul în poze îndrăznețe

.

Lidia Buble şi Nicole Cherry au găsit arma secretă în lupta cu celulita – masajul cu bambus şi, de luni bune, îşi pregătesc trupul pentru plaja din vara aceasta. Cristina Spătar şi Maria Constantin se bucură şi ele de beneficiile masajului cu bambus şi se declară încântate de cum arată corpul lor acum.

„Trebuie să recunosc că făcusem destul de multă celulită și asta chiar îmi dădea mari bătăi de cap. Fac masaj cu bambus de la începutul verii și deja se văd rezultate. Maseurul meu, Dan Bujor, mi-a garantat că o să am pielea fermă și că nu va mai rămâne nicio urmă de coajă de portocală. Abia aștept să văd ce iese, până atunci țin tare de programul meu!’, a declarat Lidia Buble.


 

„Pielea îmi este mai catifelată, mult mai fermă și, mai mult decât atât, am reușit să scap de excesul de apă din organism', a mai spus Lidia.

 

Nicole Cherry a povestit în cadrul unui interviu pentru VIVA! că este foarte încântată de felul în care arată pielea ei acum, după câteva şedinţe de masaj cu beţe de bambus.

„M-am confruntat cu acel aspect de coajă de portocală, recunosc, însă masajul cu bambus chiar a adus o serie de plusurile asupra aspectului pielii mele. Pielea îmi este mai catifelată, mult mai fermă și, mai mult decât atât, am reușit să scap de excesul de apă din organism’, a povestit Nicole Cherry.


 

Specialistul Dan Bujor explică beneficiile pe care masajul cu beţe de bambus îl are asupra sănătăţii:

„Masajul meu nu e numai pentru celulită, ci modelează pentru că scoate apa din organism şi diferența se vede în centimetri, nu neapărat în kilograme. Omul este 70 % apa, iar drenajul limfatic instrumental duce la eliminarea apei, dar și la eliminarea toxinelor. De aceea, când faci masaj dormi mai bine, iar asta înseamnă mai puţin stres, un chip odihnit, riduri ameliorate, o stare mai bună de sănătate. Și, pentru mulți, masajul este un răsfăț şi vin la mine nu neapărat pentru că au probleme cu celulita, ci pentru a se relaxa!’.


Maria Constantin, criticată în trecut pentru că a pierdut lupta cu celulita, a apelat şi ea la masajul cu bambus şi spune că o relaxează extraordinar de mult, iar efectele asupra aspectului pielii le-a văzut încă din primele şedinţe.

Pe de altă parte, Cristina Spătar a preferat, mult timp, tratamentele anticelulitice la saloanele de înfrumuseţare, realizate cu aparate de ultimă generaţie pentru că, spune cântăreaţa, „O femeie trebuie să se îngrijească mereu’. Însă, de câteva luni, testează şi ea beneficiile masajului cu beţe de bambus, la Dan Bujor şi se declară uluită de rezultat.