Lidia Buble a lansat o piesă despre acceptarea de sine, după ce a fost criticată pentru aspectul ei fizic: „Ești frumoasă așa cum ești”

.

Pentru că se apropie Ziua Femeii, Lidia Buble a lansat o melodie cu un mesaj puternic. Prin versurile piesei, artista le-a îndemnat pe femei să se accepte și să se iubească așa cum sunt atât la interior, cât și la exterior. Videoclipul melodiei este la fel de sugestiv și evidențiază frumusețea sub toate formele ei. Iată ce spune cântăreața!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


De curând, Lidia Buble a lansat cea mai nouă melodie a ei, un „manifesto pentru feminitate’, după cum a declarat chiar ea. Artista a recunoscut că a fost criticată pentru aspectul ei fizic la începutul carierei, însă, chiar și așa, aceasta nu a dat curs răutăților venite din partea internauților și nu-și propune să facă vreo intervenție estetică. În versurile melodiei lansate recent, cântăreața le-a încurajat pe femei să se iubească așa cum sunt, conștientă fiind de presiunea cauzată de standardale actuale de frumusețe.


Artista spune că mesajul piesei este „frumusețe departe de perfecțiune’. De când și-a făcut debutul în industria muzicală, Lidia Buble nu s-a ferit să se afișeze în toată naturalețea, însă a recunoscut că a fost victima body shaming-ului, fiind criticată pentru forma nasului ei. Cu toate acestea, vedeta a privit aceste comentarii dintr-o perspectivă pozitivă, spunând, în spirit de glumă, că nasul ei o ajută „să miroasă hiturile’.


Citește și: Lidia Buble, decizie neașteptată în carieră. Vrea să joace în filme și seriale: „Lucrez în acest sens. Voi încă nu știți…’

Citește și: Cu ce condiție ar mai participa Lidia Buble încă o dată la Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Sincer, m-aș mai întoarce, dar…’

Citește și: Vedete care au recunoscut că poartă haine second hand, deși au conturile pline. Bianca Drăgușanu: „Îmi plac lucrurile de calitate’


Citește și: Cât costă o noapte de cazare la pensiunile Andreei Esca de la Porumbacu de Sus. Suma nu este deloc mică

Lidia Buble a lansat o piesă despre acceptarea de sine

Versurile melodiei lansate de Lidia Buble au fost compuse de Adriana Opris, Marius Dia, Ionuț Bacula „Papu’, Vlad Manolache și Alex Parker. Mesajul piesei se concentrează pe acceptarea de sine, artista încurajându-le pe femei să privească dincolo de micile imperfecțiuni.

„Ești frumoasă așa cum ești/ Ca o zână din povești/ N-ai nevoie de fard de pleoape/ Ca să strălucești în noapte’, sunt versurile melodiei.


„Este un manifesto pentru feminitate’

Lidia Buble a explicat pe larg mesajul piesei „Ești frumoasă’. Melodia este un „manifesto pentru feminitate’ și le încurajează pe femei să-și accepte frumusețea interioară și exterioră, fără a se lăsa influențate de standardele impuse de societate.

„Așa cum ești’ este un manifesto pentru feminitate, pentru frumusețea asumată, pentru frumusețea interioară, dar și pentru frumusețea exterioară privită însă prin lentila compasiunii, a iubirii de sine necondiționate, pentru frumusețea imperfecțiunii și a unicității. Îmi doresc ca profunzimea piesei să fie mesajul pentru acea frumusețe departe de perfecțiune, acea privire în oglindă, acea îmbrățișare caldă și lipsită de judecată pentru propria persoană. Este invitația mea la asumare, acceptare, curaj, bucurie și iubire de sine. Ești frumoasă așa cum ești, începe și învață să te iubești!’, declară artista.


Lidia Buble, criticată pentru aspectul ei fizic

Nu demult, Lidia Buble recunoștea că a fost criticată pentru forma nasului ei, însă comentariile răutăcioase nu i-au afectat deloc încrederea în sine.


„Sunt foarte mulți oameni care îmi spun că „Ai nasul mare, te uiți nu știu cum!, diferite comentarii. Cum spuneam, eu am aflat că am nasul mare în momentul în care am intrat în industrie. Cumva oamenii căutau un nod în papură. Și după aia am zis „Băi, dar mie de mică mi-au plăcut oamenii cu nasul mare! Și am luat-o pe partea cealaltă, am luat-o ca pe un compliment! Și îmi place să cred că mă ajută să miros hit-urile, oamenii frumoși pe care îi păstrez lângă mine. Așa că îl iau ca pe o calitate, mă mândresc cu el!, a declarat Lidia Buble, conform CanCan.

Sursa foto: Facebook