Lidia Buble mânca în supermarketuri, înainte să devină celebră, din cauza lipsei banilor: „Nu am privit-o ca pe un furt”

.

Lidia Buble mânca în supermarketuri, înainte să devină celebră, din cauza lipsei banilor. Lidia Buble a recunoscut că a trecut prin momente grele la început de carieră. În urmă cu câțiva ani, cântăreața a luat decizia de a se muta din Deva în București, pentru a pune bazele viitorului său. S-a despărțit de familie și a fost nevoită să se descurce de una singură, însă, spune ea, întreaga experiență a transformat-o într-o femeie puternică și gata să cucerească lumea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Lidia Buble mânca în supermarketuri, înainte să devină celebră, din cauza lipsei banilor. Pentru că este o fire sociabilă și ambițioasă, Lidia Buble și-a găsit un loc de muncă și prieteni care i-au fost alături. În prezent, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, făcându-și debutul în muzică cu piesa „Noi simțim la fel’. Artista provine dintr-o familie penticostală numeroasă, ea având 10 frați și surori. Deși este pasionată de muzică încă din copilărie, artista și-a început carieră după vârsta de 20 de ani.


Fosta parteneră a lui Răzvan Simion și-a construit o carieră de succes, însă puțină lume știe ce sacrificii a fost aceasta nevoită să facă. Lidia Buble a vorbit, cu sufletul deschis, despre momentele grele la început de carieră!

Citește și: Cum a reacționat Lidia Buble, după ce a fost criticată pentru forma nasului ei:„Poți să fii frumoasă și…’


Citește și: Ce a spus Dani Oțil despre Lidia Buble, de față cu sora ei, Estera:„Ești bolnavă? Am crezut că suferi din dragoste’

Citește și: Cum și-a revenit Rona Hartner după lupta cruntă cu cancerul: ‘Am înotat în fiecare dimineață în apa rece a Mediteranei și m-a ajutat să elimin toxinele de la chimioterapie’

Citește și: Theo Rose, despre relația pe care o are cu Smiley, la Vocea României: „Noi ne certăm la modul foarte serios'

Lidia Buble mânca în supermarketuri, înainte să devină celebră, din cauza lipsei banilor


Ajunsă în Capitală, Lidia Buble s-a izbit de o realitate dură. Fără cunoștințe și cu puțini bani în buzunar, artista a fost nevoită să caute modalități pentru a se descurca pe cont propriu. Aceasta a recunoscut că viața într-un oraș mare era mult mai scumpă față de cea din Deva.

În interviurile mai vechi, aceasta a declarat că nu mutarea în București a fost cea mai mare provocare, ci adaptarea. Chiar dacă despărțirea de familie a fost dureroasă, Lidia Buble a ales să-și urmeze calea, fiind în permanență încurajată de părinții săi.


„Unul dintre cele mai grele momente din viaţa mea a fost exact momentul în care am ajuns în Bucureşti, cu fix 40 de lei în buzunar. Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă în comparaţie cu cea de acasă, de la Deva’, a spus artista în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

„Rămâneam fără bani de mâncare’

Lidia Buble a recunoscut că, pentru o lungă perioadă de timp, rămânea fără bani de mâncare, motiv pentru care a fost nevoită să găsească o rezolvare.

„Au fost foarte multe luni în care rămâneam fără bani de mâncare şi mergeam prin supermarketuri, este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine. Eu la momentul respectiv nu am privit-o ca pe un furt sau ca pe ceva rău.


Sunt acei biscuiţi vărsaţi, treceam pe acolo şi mâncam câte un biscuite de foame, aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă, pentru că nu mai aveam bani nici de transport în comun. Acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea’, a spus artista.


Ce a însemnat pentru Lidia Buble mutarea în București

Cu prețul dorului de acasă, Lidia Buble a ales să se mute în București, orașul unde a putut să se lanseze în muzică.

„Mutarea în București nu pot spune că a fost atât de grea pe cât au fost acomodarea și ideea că îmi voi vedea familia rar.

Îmi era dor de toți, obișnuită fiind cu atmosfera zilnică de a lua masa cu familia și de a purta conversații interminabile. Însă, cum orice pui își ia, la un moment dat, zborul, a trebuit să mă întăresc și să îmi spun că toate se întâmplă înspre binele meu, cu prețul dorului de casă’, a mărturisit aceasta pentru VIVA!.

Sursă foto: Lidia Buble