Lidia Buble și afaceristul Horațiu Nicolau, surprinși din nou împreună. Cântăreața conduce în continuare mașina primită cadou de la Răzvan Simion

 Miniosu Alexandra
.

Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși din nou împreună. Artista și omul de afaceri continuă să-și țină fanii pe jar, după ce au fost văzuți iar unul în compania celuilalt. Deși nu e prima ipostază de acest gen, niciunul dintre ei nu a vorbit până acum despre presupusa lor poveste de iubire. Deși ar fi într-o relație cu afaceristul, șatena conduce în continuare mașina primită cadou de la fostul ei iubit, Răzvan Simion. Iată cum au fost văzuți!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși din nou împreună, în București, chiar pe străzile Capitalei. În ultima vreme, cântăreața a fost văzută din ce-n ce mai des în compania afaceristului, cel despre care se spune că îi e iubit. Deși și-ar fi refăcut viața amoroasă, artista în continuare mașina primită cadou de la Răzvan Simion.

lidia-buble-4lidia-buble-4

Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Deși mulți îi vedeau împreună până la adânci bătrâneți, aceștia și-au spus „adio' acum doi ani, în vara lui 2020. După separarea de prezentator, cântăreața ar fi încercat să-și facă noi relații, cum ar fi cea alături de Harlys Beccera, însă niciuna nu a fost de lungă durată.

Citește și: Lidia Buble, fotografiată din nou în compania lui Horațiu Nicolau.Cum au fost surprinși cei doi, la restaurant

Citește și: Lidia Buble, după ce a fost surprinsă de două ori în compania afaceristului Horațiu Nicolau:„Iubire și dragoste în viața mea există'

Citește și: Bianca Comănici, după ce a aflat că fostul ei iubit, Alex Bobicioiu, și Simina Loica sunt împreună: „Aș vrea să știu acum…'

Citește și: Viața lui Armin Nicoră s-a schimbat radical după ce s-a însurat cu Claudia Puican:”De acum, banii vor fi la comun”

Lidia Buble și Horațiu Nicolau, surprinși din nou împreună

Potrivit celor apărute în presă în ultima vreme, Lidia Buble ar fi acum într-o relație cu Horațiu Nicolau, un cunoscut om de afaceri. Cu toate acestea, nimic nu a fost confirmat încă, deoarece artista nu a vorbit niciodată despre presupusa lor poveste de iubire. Cântăreața declara însă recent că-și dorește lângă ea un bărbat discret.

De curând, Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși din nou împreună. Nu e prima oară, însă, de această dată, cântăreața și afaceristul au ieșit în oraș însoțiți de o prietenă. În plus, după ce au servit cina în oraș, bărbatul a mers acasă cu solista, scrie spynews.ro.

În imaginile surprinse de paparazzi, Lidia Buble apare conducând mașina pe care a primit-o cadou de la fostul ei iubit, Răzvan Simion. Pe 9 iunie 2019, în ziua în care artista a împlinit 26 de ani, prezentatorul de la Antena 1 i-a făcut o surpriză uriașă. Acesta i-a dăruit atunci autoturismul la care ea a visat dintotdeauna.

Cine e Horațiu Nicolau, presupusul iubit al Lidiei Buble

Horațiu Nicolau e un potent om de afaceri din România, în vârstă de aproape 60 de ani. Acesta e divorțat și a fost nașul de cununie al Valentinei Pelinel cu Cristian Boureanu. A atras atenția presei după ce a decis să vândă postul Telesport, unde avea funcția de director general, trustului de presă Realitatea. La botezul fiicei lui a cântat chiar Madonna.

După ce a divorțat de Andreea, fosta lui soție, Horațiu Nicolau a fost văzut în repetate rânduri în compania altor domnișoare. Deocamdată, nu se știe sigur dacă între afacerist și Lidia Buble e vorba despre o relație de iubire, deoarece nu au oferit nicio declarație în acest sens, după imaginile apărute cu ei doi în diferite ipostaze.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton