Lidia Buble, după ce a fost acuzată că "fură" mașini la autostop, în Asia Express: "Încetați!"

.

Lidia Buble a fost acuzată de unii dintre adversarii din Asia Express, iar mai apoi de către fani, că „fură mașini” la autostop. Cântăreața a explicat, pe Instagram, că la Asia Express nu se pune problema de furt pentru că este un concurs și fiecare trebuie să lupte cu toate armele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De când a început Asia Express, Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost ținta criticilor fanilor emisiunii pentru că le suflă mașinile celorlalți. După cum se știe, autostopul este cea mai mare problemă a concurenților din Asia Express, iar surorile Buble au noroc de fiecare dată de mașini.


Uneori, Lidia Buble și sora ei au convins anumiți șoferi, opriți de ceilalți concurenți, să le ia pe ele la ocazie, iar asta a stârnit furie în rândul vedetelor aflate în cursa de pe Drumul Împăraților, dar și printre fanii show-ului. Lidia Buble explică, însă, că este un concurs și nu mai e loc de maniere, fiecare trebuie să lupte cu toate armele.


Încetați o dată pentru totdeauna cu furatul de mașini, pentru că în Asia Express nu există furat de mașini. Există dacă șoferul își dorește să ia o mașină sau alta. Noi întotdeauna întrebam: ‘Ați oprit pentru noi sau pentru altă echipă?’.

Faptul că pe televizor nu se difuzează momentele în care noi întrebam, aia nu înseamnă că noi furam mașini. Am jucat foarte corect și n-aș fi făcut vreodată asta, pentru că noi prindeam mașini foarte repede’, a spus Lidia Buble, pe InstaStory.


„N-am vrut până acum să intru în discuția asta pentru că nu-mi place să mă cert și am văzut că o parte dintre voi erați foarte revoltați pentru că uneori poate părea că noi furam mașini, dar trebuie să înțelegeți că nu puteți vedea tot ce se întâmplă acolo. Nu au timp să dea tot’, a mai spus cântăreața.

Citește și: După ce a luat BAC-ul, Nadine s-a înscris la facultate, la 44 de ani

Citește și: Bianca Brad a avut cancer la sân


Citește și: Dan Petrescu și familia lui, tragedie în 16 secunde. Ultima comunicare cu turnul de control al avionului prăbușit la Milano

Citește și: Cine este Dan Petrescu, afaceristul român care a murit în accidentul aviatic de la Milano

Lidia Buble, gesturi extreme la Asia Express

Competiția de pe Drumul Împăraților este din ce în ce mai strânsă, iar echipa formată din Lidia Buble și sora blondinei, Estera, vrea să demonstreze că nimic nu este imposibil pentru două femei care își doresc cu adevărat să câștige concursul.


La un moment dat, un domn a refuzat să ia parte la o probă din concurs, așa că Lidia Buble s-a pus în genunchi în fața lui, pentru a-l convinge.

‘Mi-am călcat pe orgoliu în ultimul hal. Să mă pun eu în genunchi în fața bărbaților, ferească sfântul. Era așa ceva exclus, eu nu am crezut că o să fac vreodată. Ne-a dat 10 lire pe un pește, l-am lăsat să îi pună și aici’, a povestit Lidia Buble.