Lidia Buble, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Răzvan Simion, în vremea coronavirusului: "Nu ar fi exclus să ieșim din carantină cu un bebeluș"

.

Lidia Buble și Răzvan Simion respectă măsurile de protecție impuse de autorități în vremea coronavirusului și petrec cât mai mult timp acasă. Cei doi se înțeleg foarte bine, iar Lidia Buble nu exclude posibilitatea să iasă din carantină cu un bebeluș.


Lidia Buble a avut o intervenție la „Vorbește Lumea' pentru a vorbi despre perioada de carantină și cum își petrece timpul acasă. Cu această ocazie, Adela Popescu nu a putut să nu observe starea de spirit a Lidiei Buble, „cu zâmbetul larg pe chip, blândă, bună, optimistă'. Astfel a survenit în întrebarea cheie: „Ce zici? Ieșim din carantina asta cu un bebeluș?'

Citește și: Cum se menține în formă Lidia Buble după ce a slăbit 10 kilograme

Răspunsul a fost direct și suprinzător: vedeta ar vrea să rămână însărcinată și nu ar fi exclus să iasă cu un bebeluș din carantină.


„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze’, a declarat Lidia Buble, extrem de veselă și optimistă.

Citește și: Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe Lidia Buble:'Eram la cină!'


Lidia Buble: „Eu și Răzvan nu ne certăm'

Artista a mai spus că, în ciuda faptului că petrec foarte mult timp împreună, ea și Răzvan nu se ceartă și nici nu se plictisesc pentru că găsesc mereu ceva de făcut.

„Nu, culmea nu ne certăm. Cumva îmi era teamă de treaba asta și spuneam ‘auzi ce ne facem acum că toată ziua ești pe capul meu și invers. Și văd că ne înțelegem foarte bine. Gătim împreună, ne uităm la seriale, avem ce să facem, chiar nu ne plictisim. Trebuie să recunosc că eu sunt cea care e mai optimistă, pozitivă de fiecare dată’, a mai spus Lidia Buble.


Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Răzvan Simion e şeful în casă.Lidia Buble: „Banii se duc la el. Se pricepe mai bine decât mine' – EXCLUSIV