Lidia Buble, despre viața ei personală, după ce a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau: „Sunt fericită și cu o doză mare iubire, atât oferită, cât și primită”

.

Ce spune Lidia Buble despre viața ei personală, după ce a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau. Întoarsă din Republica Dominicană, acolo unde au avut loc filmările pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici', artista a făcut o serie de dezvăluiri legate de viața ei personală. Aceasta a susținut că a ajuns la un echilibru pe toate planurile și că experiența din junglă a făcut-o mai puternică, mai sigură pe ea și mai pregătită să înfrunte cele mai mari „ziduri'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Lidia Buble, despre viața ei personală, după ce a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau. Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste de la noi din țară. Cântăreața a fost concurentă în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’ și a părăsit show-ul în urma confruntării cu Giani Kiriţă şi Ruxi. Într-un interviu recent, Lidia Buble a făcut câteva declarații despre viața sa amoroasă, mărturisind că relația pe care o are o împlinește și îi oferă iubirea de care are nevoie. Se zvonește că artista formează un cuplu cu afaceristul Horațiu Nicolau, deși niciunul dintre cei doi nu a confirmat relația.


Recent, artista a recunoscut că există un bărbat în viața ei, însă nu a dezvăluit numele acestuia. În ultima perioadă, aceasta a fost surprinsă de mai multe ori în compania lui Horațiu Nicolau, un cunoscut om de afaceri. Cu toate acestea, cântăreața nu a confirmat că ar avea o relație amoroasă cu acesta.

Citește și: Cum au fost fotografiați Lidia Buble și Horațiu Nicolau, deși nu au recunoscut că au o relație.Gesturi tandre între cei doi, în văzul lumii


Citește și: Ce avantaj are Lidia Buble în fața celorlalți concurenți de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’:„Eu vin dintr-o familie foarte modestă’

Citește și: Andreea Antonescu a pozat goală.Cum arată artista, însărcinată în al treilea trimestru

Citește și: Nicolae Pitiș a murit, la 83 de ani.Interpretul de muzică populară a primit titulatura de „tezaur uman viu, din partea UNESCO


Lidia Buble, despre viața ei personală, după ce a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau

Într-un interviu recent, fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici’ a făcut o declarație referitoare la viața ei personală. Aceasta a mărturisit că este împlinită pe toate planurile și că are parte de multă iubire.

„Sunt într-un echilibru pe care mi l-am dorit. Acum pot afirma că sunt liniștită, împlinită, fericită și cu o doză mare iubire atât oferită cât și primită’, a declarat Lidia Buble, potrivit fanatik.ro.


În urmă cu aproximativ o săptămână, Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși în timp ce luau cina împreună într-un restaurant din Capitală. Deși a recunoscut că există cineva în viața ei, artista nu a menționat niciodată numele cunoscutului afacerist.

„Mi-e frică să nu-mi fie înșelată încrederea’

Întrebată despre cele mai mari frici ale sale, Lidia Buble a susținut că nu și-ar dori să-i fie trădată și să-și piardă „simțul penibilului’.

„Ar fi două lucruri. Primul este teama de a-mi fi înșelată încrederea, să știu sau să aflu că, dacă îmi pun încrederea în cineva, acea persoană mă va dezamăgi. Asta pornește de la faptul că, înainte, aveam prea multă încredere în absolut toată lumea, fără să stau să gândesc sau să mă ducă gândul că aș putea fi, vreodată, dezamăgită.


Dar, în acest moment, îmi pun baza și încrederea doar în acei oameni care îmi câștigă încrederea faptic, în timp, totul demonstrat. Apoi, și eu ofer încredere și sprijin total. Un al doilea lucru ar fi să nu-mi pierd vreodată simțul penibilului’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


„Tanc de neînvins’

Artista a dezvăluit câteva din lecțiile pe care le-a învățat după expriența reality show-ului de la ProTV.

Tanc de neînvins. Așa sunt și așa mă simt, după întreaga experiență de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. Neînfricată, mai puternică, mai sigură pe mine, hotărâtă să dărâm și cele mai mari ziduri din calea mea. Sunt mai însetată de a soarbe din tot ce înseamnă omenia și oamenii buni și adevărați, mai sigură pe ce-mi aleg în viață să fac, mai cerebrală și echilibrată cu persoanele pe care abia le întâlnesc’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook