Ce spunea Lidia Buble despre Răzvan Simion, după despărțire: „Cred că a fost marea dragoste pentru mine. Aș minți să spun că nu îl mai iubesc”

.

Ce spunea Lidia Buble despre Răzvan Simion, după despărțire. Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. În 2020, după aproape 6 ani de relație, cei doi au decis să-și spună, însă, „adio'. În ciuda separării, se pare că aceștia au rămas în relații bune, el fiind în continuare managerul ei. Iată ce mărturirisire surprinzătoare făcea artista despre fostul ei iubit, în 2021!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ce spunea Lidia Buble despre Răzvan Simion, după despărțire. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au luat fanii prin surprindere atunci când anunțau despărțirea pe rețelele de socializare. La acea vreme, prezentatorul de la Antena 1 a făcut o postare prin care dădea de înțeles că el și cântăreața au decis să se despartă și să urmeze căi separate în viață, după aproape 6 ani de iubire.

Între timp, se pare că amândoi au fost loviți, din nou, de săgeata lui Cupidon. Prezentatorul TV se iubește de câțiva ani cu Daliana Răducan, pe care a și cerut-o în căsătorie. De cealaltă parte, cântăreața a fost văzută tot mai des în compania afaceristului Horațiu Nicolau, însă niciunul dintre ei nu a confirmat relația până acum.


Citește și: Ce spune Lidia Buble despre căsătorie și întemeierea unei familii:'Îmi doresc copii'

Citește și: De ce nu își lasă Estera copiii să stea cu Lidia Buble:„Se roagă de mine să îi las, dar…’

Citește și: Ce afaceri are Andreea Esca și câți bani a câștigat în ultimul an.Prezentatoarea TV a avut un profit imens în 2021

Citește și: ‘Dacă lucrurile într-o relație nu au un sens, se pot dărâma’.Secretul căsniciei lui Mihai Morar cu soția sa, Gabriela

Ce spunea Lidia Buble despre Răzvan Simion, după despărțire


La câteva luni după ce Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să se despartă, ea a făcut o serie de declarații neașteptate. Invitată în emisiunea online „Întrebarea Mesei Rotunde’, găzduită de actorul Marius Manole, artista a susținut că prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani’ a fost „marea dragoste’ pentru ea.

În dialogul dintre Lidia Buble și Marius Manole, din martie 2021, artista a dezvăluit că se înțelege mai bine cu Răzvan Simion, după despărțire. În plus, spunea că el îi e în continuare manager. Totodată, cântăreața a subliniat că, în opinia ei, „marea dragoste există o dată în viață’.


„Marius Manole: Cel mai dureros lucru pe care ți l-a spus vreodată un fan sau care s-a scris despre tine?

Lidia Buble: De la vreun fan nu-mi aduc aminte să fi primit vreun mesaj, dar presa… Cred că am fost foarte afectată și mă supăram efectiv din orice în momentul în care s-a aflat despre relația mea cu fostul meu iubit, Răzvan Simion, care acum îmi este manager și pe care-l salut. Lucrăm în continuare împreună și, ce crezi, ne înțelegem mai bine decât înainte.

Marius Manole: Pentru mine asta e fascinant. Când moare iubirea? Că bănuiesc că la început e ceva incredibil și după care… când se termină, adică cum?


Lidia Buble: Eu sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești, la modul ăla nebun, de mai multe ori. Că după te mai îndrăgostești și iubești, e ceva. Mamă, ce declarații mă pui să fac acum.

Marius Manole: Păi, stai puțin. Și dacă te-ai îndrăgostit o dată și te-ai îndrăgostit pe bune înseamnă că nu te mai îndrăgostești toată viața?

Lidia Buble: Nu. Te mai îndrăgostești, dar nu știu dacă dragostea aia mare, știi… Dragostea vieții tale eu cred că poate fi o singură persoană, o singură femeie sau un singur bărbat’, a spus Lidia Buble despre Răzvan Simion, în martie 2021, în emisiunea online a lui Marius Manole.


„Răzvan cred că a fost marea dragoste pentru mine’

Tot atunci, Lidia Buble recunoștea că Răzvan Simion a fost marea ei dragoste. Artista nu se ferea nici să recunoască faptul că încă îl mai iubește, însă cu mențiunea că îl iubește „într-un alt mod’, semn că acum îi leagă o frumoasă prietenie.

„Marius Manole: Păi și dacă l-ai pierdut? Eu cred că ajungi la maturitate, undeva pe la 40 de ani, tu încă mai ai mult, când spui: „Lasă, mă, vine acasă, gătește bine, lasă, că uite că-l iubesc’.


Lidia Buble: Dar de unde știi că nu ziceam așa?

Marius Manole: Ei, nu aveai cum.

Lidia Buble: Deci eu cred că Răzvan… Doamne, dar simt să zic asta și-mi place că sunt foarte relaxată cu tine. Răzvan cred că a fost marea dragoste pentru mine. Cel puțin așa am simțit eu și așa cred.

Marius Manole: Păi și cum ai lăsat marea dragoste? Ai avut puterea asta să închizi ușa? Eu numai momentul ăla când te muți de acasă, mie mi se ridică părul pe mâini, deci îmi vine să plâng numai când mă gândesc la momentul ăla.


Lidia Buble: Da, nu știu ce să zic. N-a fost ușor, dar cred că între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Cred că aș fi ipocrită sau aș minți să spun că nu îl mai iubesc. Dar îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă’, a mai adăugat Lidia Buble, la acea vreme.

Lidia Buble, despre actuala iubită a lui Răzvan Simion

În același timp, Lidia Buble a ținut să menționeze că nu mai are „fluturi în stomac’ atunci când îl vede pe Răzvan Simion. Cât despre actuala lui parteneră, artista a spus că nu a simțit niciodată vreun sentiment de ură față de ea sau de gelozie.


„Marius Manole: Și acum când îl vezi nu mai ai fluturi în stomac?

Lidia Buble: Fluturi în stomac nu mai am. Gândește-te că au apărut și articole cu noua iubită.

Marius Manole: A, are o nouă iubită? Nu știu.

Lidia Buble: Da. Dar n-am avut chestia aia de… nu știu cum să zic, de ură sau…

Marius Manole: Și nu ai pândit-o pe aia să vezi când ajunge la el acasă, să o urmărești cu mașina aia frumoasă de la el?

Lidia Buble: Deci niciodată n-am fost tentată să o stalkeresc pe ea…

Marius Manole: Dar ești geloasă?

Lidia Buble: Nu. Nu, pentru că sunt o femeie care, pe lângă faptul că mă iubesc foarte mult eu pe mine, am foarte mare încredere în mine și nu-mi doresc nimic altceva. Adică niciodată nu m-am comparat cu o altă femeie sau să tânjesc după ceva ce ar avea o altă femeie’, a continuat dialogul dintre cei doi.

Lidia Buble, detalii neștiute din relația cu prezentatorul TV

Printre altele, Lidia Buble a mărturisit și ce-i lipsește din fosta relație cu Răzvan Simion. Artista a mărturisit că nu i-a gătit niciodată prezentatorului TV, însă pe ea nu ar deranja-o ca omul de televiziune să-i mai facă niște… paste.

„Marius Manole: Mă bucur că ați rămas în relații bune, pentru că Răzvan e un băiat tare bun.

Lidia Buble: Foarte bune. Este, chiar este un om foarte fain și este o norocoasă sau vor fi niște norocoase doamnele care trec sau urmează să mai treacă prin viața lui. Sunați-mă, că vă zic ce aveți de făcut!

Marius Manole: Ce au de făcut? Bine, nu întrebăm asta. Trebuie să gătească bine. Nu. Să nu gătească deloc.

Lidia Buble: Eu n-am gătit niciodată și uite că au fost aproape 6 ani. Nici nu sunt o fană într-ale gătitului, nici nu pot să zic că pricep foarte bine. Noi am avut noroc. Lui îi plăcea să gătească foarte mult și știe să gătească foarte bine. Dacă mi-e dor de ceva din fosta mea relație… Doamne, Răzvane, când vii să-mi faci niște paste de alea (…).

Marius Manole: Dacă aude acum fetița care e acolo, nu cred că e bine.

Lidia Buble: Păi vine doar și-mi face niște paste. Îl trimit eu personal acasă’, a mai dezvăluit cântăreața.

Ce se întâmplă în prezent în viața lor sentimentală

În prezent, Răzvan Simion trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenera lui, Daliana Răducan. Se pare că prezentatorul TV are planuri mari alături de ea, pentru că, recent, a cerut-o în căsătorie. Dezvăluirea a fost făcută tot de el, pe rețelele de socializare.

„În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să traiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos in viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea’, a scris el pe Instagram.

În ceea ce o privește pe Lidia Buble, artista a fost surprinsă tot mai des în compania unui afacerist cunoscut din România, Horațiu Nicolau. În ciuda ipostazelor în care au fost surprinși, niciunul dintre ei nu a confirmat dacă au sau nu o relație.

Sursă foto: Instagram, Captură video, Arhivă VIVA!