Lidia Buble, decizie neașteptată în carieră. Vrea să joace în filme și seriale: „Lucrez în acest sens. Voi încă nu știți...”

.

Lidia Buble, decizie neașteptată în carieră. Lidia Buble se pregătește să joace în filme și seriale. Pe rețelele de socializare, artista a recunoscut că este pasionată de actorie și visează să fie distribuită într-o producție. Deși nu a primit încă propuneri de colaborare, cântăreața a dezvăluit că se pregătește în acest sens și este convinsă că va ajunge cât de curând într-un platoul de filmare. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Lidia Buble, decizie neașteptată în carieră. Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Recent, cântăreața a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe rețelele de socializare. Întrebată de un urmăritor dacă a luat vreodată în considerare o reprofilare profesională, artista a mărtusit că o pasionează actoria, iar visul ei este să joace în filme și seriale. Mai mult, fosta concurentă de la „Asia Express’ a dat de înțeles că se pregătește deja pentru un viitor rol, însă nu a oferit prea multe detalii.


Citește și: Cu ce condiție ar mai participa Lidia Buble încă o dată la Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Sincer, m-aș mai întoarce, dar…’

Citește și: ‘Trebuia să fac bani. Am început cu tata în cimitir. Căram roabe de pământ…’. Lidia Buble a fost nevoită să muncească de la 14 ani

Citește și: De ce nu mai vorbesc Șerban Huidu și Mihai Găinușă, de fapt: „Frustrări sunt multe. Îmi lipsește de când a plecat’


Citește și: Ce probleme de sănătate are Moise, fiul Ancăi Serea, după ce a fost externat din spital: „A rămas cu o sensibilitate pe tot ce înseamnă…’

Lidia Buble, decizie neașteptată în carieră

Pe contul de Instagram, artista le-a dezvăluit urmăritorilor că este înzestrată cu talent actoricesc. Lidia Buble este pasionată de acest domeniu încă din copilărie și recunoaște că și-ar fi putut construi o carieră la fel de solidă ca cea muzicală.


„Dacă mă pasionează? Sunt disperată după actorie! Să știți că eu atunci când am fost mică, cred că dacă m-ar fi întrebat cineva ce îmi doresc să mă fac când o să fiu mare, cântăreață sau actriță, bine, eu visam să devin musafir, dar asta e altă discuție (râde), dar dacă m-ar fi pus să aleg între astea două, cu toate că era clar, toate semnele duceau că aș fi ales să devin cântăreață, aș fi ales să devin actriță, pentru că am eu niște talente ascunse de care voi încă nu știți’, a mărturisit cântăreața pe InstaStory.


„Sunt convinsă că într-un final o să se întâmple’

Lidia Buble a recunoscut că se pregătește deja pentru a-și face debutul în actorie. Deși a preferat să păstreze detaliile pentru ea, artista a dat de înțeles că ar putea primi un rol într-un film sau serial. Cântăreața are toată încrederea că își va vedea visul îndeplinit mai devreme sau mai târziu.  

„Ca să dau acum din casă, să știți că lucrez în acest sens, îmi doresc foarte mult să joc, nu într-un film, ci în mai multe filme, de ce nu chiar într-un serial. Sunt convinsă că într-un final o să se întâmple, nu știu exact când, dar, cum s-ar zice, o să mai auziți de mine (râde)’, a mai adăugat ea.


Artista își dorește să aibă trei copii

Invitată în podcastul lui Mihai Petre și a soției sale, Lidia Buble a dezvăluit faptul că își dorește să se căsătorească și să aibă trei copii. Asrtista provine dintr-o familie numeroasă și are 10 frați.


„N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți’, a spus Lidia Buble în podcastul moderat de Mihai și Elwira Petre.

Sursa foto: Facebook