Lidia Buble, criticată de fani pentru pozele în costum de baie: "Ai devenit vulgară"

.

În ultima vreme, Lidia Buble postează fotografii tot mai îndrăznețe pe contul ei de socializare, însă acestea nu sunt pe placul tuturor. Tot mai mulți fani o critică pe artistă pentru ipostazele în care pozează!

Lidia Buble este, la ora actuală, una dintre cele mai apreciate artiste din showbizul autohton, talentul său fiind incontestabil. În alte privințe însă, părerile fanilor sunt împărțite, începând de la povestea ei de dragoste cu Răzvan și încheind cu alegerile vestimentare ale artistei. Acest lucru nu este însă de natură să o descurajeze pe Lidia, care postează pe contul ei de socializare fotografii în poziții tot mai îndrăznețe sau cu outfituri care nu prea mai lasă loc imaginației.


„Ar trebui să fii un pic mai reținută cu aparițiile astea dezbrăcate…'

Deși nu e prima dată când a iscat controverse printre internauți, Lidia a postat din nou niște fotografii sexy… Evident, comentariile au apărut imediat, printre cei care s-au grăbit s-o complimenteze numărându-se și unii, nu puțini, care s-au arătat deranjați de faptul că artista își expune trupul prea mult:

„Las-o moale cu corpul, tu ești cu cântatul!’, „Ar trebui să fii un pic mai reținută cu aparițiile astea dezbrăcate, nu te caracterizează. Răzvan nu are o influență prea bună’, „Dacă te vede al tău tată ce zice…’, „Poza asta nu e deloc fină’, „Nu mai poza. Ești soră cu Bianca D. Cred că ai înțeles greșit ce înseamnă să fii artistă/vedetă… Ia exemplu de la colegele tale dcare sunt în top. Păcat că apari cu așa imagini, cred că ai greșit drumul. Rămâi tu…’, „De ce te expui așa?’, „Ai devenit vulgară’, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.


Foto: Instagram