Lidia Buble a sunat-o pe mama ei în direct, la TV. De ce s-a emoționat: „Este omul de care sunt dependentă”

.

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, având zece frați. În urmă cu o zi, cunoscuta artistă a participat la emisiunea „Vorbește lumea' și a fost provocată să o sune pe mama ei, în direct. Solista s-a emoționat în timpul discuției cu cea care i-a dat viață și a făcut câteva mărturisiri despre relația pe care o au. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Deseori, Lidia Buble a vorbit public despre relația strânsă pe care o are cu frații și părinții ei, recunoscând că este foarte atașată de familie. Solista s-a născut la Deva și a descoperit că are înclinații artistice încă de la o vârstă fragedă. Tatăl cântăreței este pastor penticostal al Bisericii „Emanuel’ din Deva, în timp ce mama ei s-a dedicat creșterii celor 11 copii. Invitată la emisiunea „Vorbește lumea’, Lidia Buble și-a sunat mama, iar dialogul celor două i-a emoționat pe telespectatori și pe cei prezenți în platou.


Nu demult, Lidia Buble spunea că relația cu părinții ei este una foarte strânsă și deosebită. De când s-a mutat în București, artista îi sună în fiecare zi și îi consideră pe cei care i-au dat viață o adevărată „sursă de energie’.

Citește și: Lidia Buble a lansat o piesă despre acceptarea de sine, după ce a fost criticată pentru aspectul ei fizic: „Ești frumoasă așa cum ești’


Citește și: Lidia Buble, decizie neașteptată în carieră. Vrea să joace în filme și seriale: „Lucrez în acest sens. Voi încă nu știți…’

Citește și: Oana Roman a refuzat să se întâlnească cu Marius Elisei de 8 Martie: „Eu am programul bine organizat. Îmi pare rău, dar...'

Citește și: Cristina Ciobănașu a suferit de burnout și a luat o pauză de la actorie: „Aveam senzația că mă trădez pe mine’


Lidia Buble a sunat-o pe mama ei în direct

Invitată în emisiunea de la Pro TV, Lidia Buble a fost provocată să-și sune mama. Pentru că a fost Ziua Femeii, artista i-a făcut o urare celei care i-a dat viață și a fost cuprinsă de emoții puternice. Dialogul celor două a reflectat relația apropiată pe care o au și i-a impresionat pe cei prezenți în platoul de filmare.

„Pacea Domnului, mami! Ești la televizor. Mami, la mulți ani! Să ai o primăvară frumoasă și deosebită ca dumitale, să fii binecuvântată, cu multă pace, dragoste și liniște sufletească și îți mulțumesc pentru toată dragostea pe care ne-ai oferit-o într-un mod egal fiecăruia dintre noi. Și să te țină Dumnezeu alături de noi pe Pământ cât mai mult. Te iubesc mult de tot’, i-a transmis artista mamei sale.


După ce a închis telefonul, artista a adăugat: „Pentru mine mama este Universul meu, este omul de care sunt dependentă, este sufletul meu’.

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții Lidiei Buble

În urmă cu ceva timp, Lidia Buble și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilăria ei. Artista provine dintr-o familie numeroasă și modestă, însă spune că primii ani de viață au fost cei mai frumoși și își amintește cu drag cum petrecea sărbătorile pe atunci. Mama acesteia este casnică, în timp ce tatăl ei este pastor penticostal la o biserică din Deva.


„Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama’, povestea Lidia Buble în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook