Lidia Buble a plâns pe scenă! Răzvan Simion e "vinovatul"...

.

Weekendul trecut, Lidia Buble a avut parte de o surpriză neașteptată din partea iubitului ei, Răzvan Simion, în timp ce se afla pe scenă. Impresionată la maximum, artista nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.

În cadrul turneului de promovare a noii sale piese, Margarita, colaborare cu artistul internațional Descemer Bueno, Lidia Buble a ținut, weekendul trecut, un concert într-un club din Timișoara. Artistei nu i-a trecut însă nicio clipă prin minte că va sfârși în… lacrimi, totul petrecându-se în momentul în care iubitul ei, Răzvan Simion, a urcat pe scenă, cu un trandafir roșu în mână.


Lidia Buble a fost luată prin surprindere de iubitul ei

Chiar dacă fanii ei au crezut că acela e momentul în care Lidia Buble va fi cerută de soție, cu siguranță Răzvan Simion a dorit să păstreze pentru el momentul oferirii inelului. În schimb, iubitul Lidiei Buble nu s-a ferit să-i facă artistei declarații de iubire în fața întregii săli, declarându-i iubirea sa. Momentul a emoționat-o pe Lidia Buble până la lacrimi, cu atât mai mult cu cât, în clipa în care Lidia a primit trandafirul, toată sala a început să aplaude furtunos.


Chiar dacă momentul cel mare nu a venit încă, Lidia trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, atât din punct de vedere profesional, cât și sentimental. Este iubită de Răzvan Simion, iar cea mai recentă piesă a ei, Margarita are parte de un succes imens, fiind difuzată atât la noi, cât și în Spania și America Latină.

Lidia Buble, pregătită să devină mamă

Iubita lui Răzvan Simion are tot ce își dorește, dar visează la o familie numeroasă. Lidia Buble are o carieră de succes și îi merge bine pe toate planurile. Vedeta a dezvăluit că iubește foarte mult copiii și că este disperată după ei. Iubita lui Răzvan Simion își dorește să aibă foarte mulți copii.


Când vine vorba despre copii sunt disperată. Nu-mi doresc un copil, nici doi, nici trei, nici zece, nici unsprezece, nici doisprezece, mai mulți, a spus Lidia Buble pe InstaStory.

Lidia Buble este pregătită să devină mamă, mai ales că aproapte toate surorile ei au deja o familie. Cu siguranță, cântăreața va fi o mamă foarte bună pentru copiii ei și aceștia vor primi o educație aleasă.


Artista a vorbit și despre numele fetiței sale. Iubita lui Răzvan Simion și-ar dori ca una dintre fetițele sale să se numească Hadasa. „Aș vrea să să-i pun unei fetițe numele mamei mele, Rahela. Una dintre cumnatele mele mi-a luat-o înainte și mi-a spus numele Hadasa, care îmi place mult. Deci ăsta ar fi numele., a mărturisit Lidia Buble.