Liam Hemsworth, internat în spital din cauza pietrelor la rinichi!

.

La doar 29 de ani, Liam Hemsworth a fost internat în spital din cauza pietrelor la rinichi! Din această cauză, actorul a pierdut ceremonia Premiilor Grammy, unde Miley Cyrus, soția lui, a fost obligată să meargă singură.

Actorul Liam Hemsworth a fost una dintre absențele notabile de la Premiile Grammy, care au avut loc pe 11 februarie, și unde soția lui Miley Cyrus urma să performeze pe scenă, aceasta aducându-i un tribut lui Dolly Parton. Din păcate, Miley a pășit singură pe covorul roșu. Artista a purtat un outfit negru de excepție și a fost însoțită de părinții și de sora ei, însă tocmai Liam a lipsit, lucru ce a generat imediat speculații. Proaspătul ei soț, Liam Hemsworth, nu a dat bir cu fugiții, ci, s-a aflat ceva mai târziu, era internat în spital, deoarece acuzase niște dureri suspecte. Ulterior s-a aflat că acestea fuseseră cauzate de pietre la rinichi…


Liam Hemsworth nu a putut-o însoți pe Miley la Premiile Grammy din cauza stării de sănătate.

Liam Hemsworth a lipsit și de la promovarea filmului său

Conform site-ului american dedicat celebrităților, E!, Liam Hemsworth se află în plin turneu de promovare a filmului Isnt It Romantic, în care joacă alături de Priyanka Chopra și Rebel Wilson, și de aceea nu a putut merge la Los Angeles pentru ceremonia Premiilor Grammy. Probabil totuși că, dacă s-ar fi simțit bine, Liam ar fi însoțit-o pe Miley la Grammy, însă actorul a fost nevoit să-și anuleze și interviurile de ieri din cauza stării de sănătate. Colegul său de platou Rebel Wilson a fost cel care le-a spus reporterilor că Hemsworth a fost spitalizat. „Da, ne-a trimis mesaj azi-dimineață – a stat în spital peste noapte, să sperăm că va fi bine', a comentat acesta.


Miley Cyrus s-a căsătorit cu Liam Hemsworth anul trecut în decembrie.

„Miley a luat numele meu'

Că relația celor doi este foarte bună a confirmat chiar actorul. Săptămâna trecută, în cadrul unui interviu, Liam Hemsworth a spus că, în urma căsătoriei, Miley a luat numele lui, însă și-a păstrat, evident, numele de scenă. „Va fi cunoscută în continuare ca Miley Cyrus, însă a luat numele meu, ceea ce e grozav!', a spus Liam. „Cred că ăsta fost unul dintre cele mai teribile lucruri. Eu nu i-am cerut să-mi ia numele, dar ea a reacționat ca și cum ar fi zis bineînțeles că-ți iau numele.' Cuplul și-a confirmat căsătoria prin intermediului unei serii de fotografii postate de Miley Cyrus pe contul ei de Instagram anul trecut, pe data de 27 decembrie.


Foto: Hepta