Leonid Doni, polițistul din Las Fierbinți, într-un film cu Armand Assante

.

Pentru cei cărora le plac filmele horror cu accente thriller, dar și comediile avem o veste excelentă. Curând, vor putea avea ocazia să-l vadă pe Leonid Doni, polițistul din serialul Las Fierbinți, într-un film cu Armand Assante – The Wanderers – care, vă garantăm, își va ține spectatorii cu sufletul la gură.

Leonid Doni în filmul „The Wanderers'


Fanii serialului Las fierbinți și în special cei ai spumosului personaj Robi, interpretat de Leonid Doni, vor avea ocazia de a-și vedea actorul preferat, în această primăvară, în filmul Vânătorul de spirite, care îi are in rolurile principale pe Armand Assante și Răzvan Vasilescu. Cei doi protagoniști, de altfel, nu se află la prima colaborare, Assante și Vasilescu jucând împreună și în producția California Dreamin, acum 11 ani.

Doni va fi aproape de nerecunoscut în film, el aflându-se într-o ipostază nouă și surprinzătoare pentru spectatori. Cei care adoră filmele ce au ca laitmotiv supranaturalul vor gusta din plin acțiunea filmului, pentru că The Wanderers spune povestea unui vânător de spirite din New Orleans (Assante) care vine în Transilvania să dezlege misterul unui castel bântuit. Personajul lui Leonid Doni se află într-un spital de nebuni unde îl are coleg pe cel care deține informațiile cele mai importante pentru dezlegarea misterului.


The Wanderers – Vânătorul de spirite este o comedie horror cu accente de thriller supernatural regizată de Dragoș Buliga, cel care regizează și serialul Las Fierbinti, și a câștigat în ultimele luni câteva premii importante la festivalurile internationale de gen. Pregătiți-vă, așadar, să vă înspăimântați, să râdeți și să frisonați alături de personajele acestui film ce promite să nu-i dezamăgească pe fanii genului.

Vânătorul de spirite intră pe ecranele din România din 20 aprilie.