Leonard Miron, copilărie traumatizatntă: "Tata o bătea pe mama, însărcinată. Sărea cu picioarele pe burta ei!"

.

Leonard Miron șochează prin dezvăluirile legate de copilăria lui și viața alături de un tată violent. Fosta vedetă TVR a rămas cu sechele pe viață din acea perioadă, iar acum, la 52 de ani încă mai lăcrimează când își amintește că tatăl o a bătut-o atât de rău pe mama lui însărcinată, încât a pierdut copilul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Leonard Miron mărturisește că nu l-a afectat în sens negativ divorțul părinților săi, ba dimpotrivă, a răsuflat ușurat când a venit ziua în care nu a mai stat sub același acoperiș cu un tată violent pentru care bătaia era la ordinea zilei.


„Nu m-a încărcat emoțional divorțul, ba dimpotrivă, m-am simțit mult mai ușurat. Tatăl meu, mi-ar plăcea să spun cu gura deschisă Dumnezeu să îl ierte! și cu tot sufetul, dar nu pot, pentru că a fost un om foarte violent. Îmi aduc aminte scene de o violență … Sunt niște lucruri despre care nu am vorbit și s-ar putea să încep să plâng.


Îmi aduc aminte de o scenă, în care mama era însărcinată iar eu mi-am dorit foarte mult să am frați, în care tata o bătea, și îi sărea cu picioarele pe burtă. Mama a pierdut sarcina, chestia asta nu se poate ierta. Și gândește-te că nu s-a întâmplat când ei au divorțat, ci cu mult înainte.

Divorțul mamei a fost o ușurare, pentru mine. De exemplu, îmi aduc aminte că, după o bătaie foarte nașpa, mama m-a urcat în mașină, noi stăteam la Galați, și am plecat la Pitești, fără să ia un act din casă și nu s-a mai întors niciodată.„, a declarat Leonard Miron pentru fanatik.ro.


Citește și: Leonard Miron și-a dus iubitul acasă, la Pitești: „Trebuie să urgentăm căsătoria!’

Citește și: A învins cancerul, dar acum se află din nou în spital. Ce se întâmplă cu Leonard Miron: ‘Ziua în care am realizat că am o inimă’

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Leonard Miron la un an de când și-a pregătit locul de veci. A luptat cu cancerul, dar și cu infecția COVID-19


„Nu am simțit lipsa tatălui niciodată!'

Leonard Miron este sincer până la capăt și spune că nu a simțit lipsa tatălui și nici nu și-a dorit să-l mai vadă vreodată după divorțul de mama ei.

„Avea o poziție socială bună… Tata era profesor universitar, mama era șefă de combinat la Galați, dar pe ea nu a interesat-o, a lăsat totul în urmă. După aceea, tata nu s-a implicat absolut deloc în tot ce a însemnat viața, educația și evoluția mea personală și profesională.


L-am mai văzut o dată când a venit la Pitești,  ca să pledeze că nu are bani să plătească pensie alimentară, cred că aveam 14 ani. L-am mai văzut când avea 18-19 ani, făceam armata la Focșani, și a venit să mă roage să semnez o hârtie prin care să declar că stau cu el ca să nu își piardă apartamentul de 4 camere.„, a mai povestit Leonard Miron.

Leonard Miron a mai dezvăluit că tatăl i-a impus să nu vorbească niciodată despre el, prin intermediul unei scrisori intermediate de Mihai Tatulici.


Apoi am mai auzit de el în 90 și ceva lucram în redacția lui Tatulici, care a primit o scrisoare de la tata, în care spunea că eu vorbesc de mama, dar niciodată nu îl menționez el, când el mi-a plătit facultatea, pe care o fac pe nedrept, că plătește el profesorii.


Și alte chestii meschine, pe care Tatulici nu a vrut să mi le spună până când, mult după asta, eram la Costinești, și după o filmare, eram cam beți toți, el și-a dat drumul la gură. Deci relația cu tata nu a existat, dar am avut norocul să am un bunic matern, fost ofițer în Armata Regală, care era o figură paternă extraordinar de puternică. Nu am simțit lipsa tatălui niciodată!', spune, ferm, Leonard Miron.