Leonard Miron are coasta fisurată și mâna ruptă. A ajuns de urgență la spital: „M-am împiedicat și...”

.

Leonard Miron a ajuns la spital cu coasta fisurată și mâna ruptă. În urmă cu puțin timp, fostul prezentator de la la Eurovision a trecut printr-un incident neplăcut, în incinta unui hotel din București. Acesta a ajuns pe mâna medicilor, iar perioada de recuperare va dura aproximativ șase săptămâni. Iată ce declarații a făcut acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


De mai bine de 20 de ani, Leonard Miron a părăsit România și s-a mutat la Londra, alături de Miguel, iubitul lui. Acesta a renunțat la cariera în televiziune și s-a întors la primul său job, cel de manager al unuia dintre cele mai mari vase de croazieră. Fostul prezentator nu vizitează foarte des țara natală, ci numai atunci când are lucruri de rezolvat. În această perioadă, Leonard Miron se află în România, însă planurile sale au fost date peste cap, după ce a ajuns de urgență la spital. Acesta are coasta fisurată și o mână ruptă, în urma unui incident care s-a petrecut în hotelul unde era cazat.


Leonard Miron a ajuns la spital cu coasta fisurată și mâna ruptă. Într-un interviu televizat, fostul prezentator TV a oferit o serie de declarații cu privire la starea sa de sănătate și a relatat ce s-a întâmplat. În următoarele șase săptămâni, acesta se va afla în perioada de recuperare.

Citește și: Ce legătură a avut Leonard Miron cu Securitatea, pe vremea lui Ceaușescu:„A fost recrutat pentru…’


Citește și: Andreea Marin, replică pentru Leonard Miron, după ce a acuzat-o că-și promovează prietenii la TVR:’Se folosește de numele meu’

Citește și: Iancu Sterp, prima ceartă cu iubita lui, Denisa Coțolan. De la ce a pornit totul:'Sunt sătul de…'

Citește și: Ioana Ginghină a dezvăluit problemele grave din teatrul condus de Cove:'Greață și deznădejde'

Leonard Miron a ajuns la spital cu coasta fisurată și mâna ruptă


Cazat la un hotel din București, fostul prezentator a avut parte de un incident neplăcut. Se pare că Leonard Miron se grăbea să ajungă la micul dejun, moment în care a alunecat pe scări și s-a ales cu o mână ruptă și cu coasta fisurată.

„Mama îmi spunea că am fost singurul copil din bloc care nu și-a rupt niciodată o mână, un picior, că eram cuminte, dar și grijuliu. Uite că la bătrânețe… A trebuit să ajung la București că aveam niște probleme administrative de rezolvat, iar dimineață m-am trezit foarte devreme și m-am grăbit să ajung la micul dejun al hotelului la care eram cazat, însă nu mi-am dat seama până la vârsta asta că mai întâi trebuie să te trezești și apoi să cobori.


M-am împiedicat și am alunecat vreo 4-5 trepte. Mi-am rupt la mână ceva și am o coastă fisurată. Am luat un taxi și m-am dus la spital. Trebuie să stau șase săptămâni cuminte’, a declarat Leonard Miron, în exclusivitate, la Antena Stars.


Fostul prezentator a avut probleme la genunchi

În urmă cu ceva timp, Leonard Miron a suferit o inflamație la genunchiul drept și a fost nevoit să apeleze la ajutorul medicilor. Totul s-a petrecut chiar de ziua lui de naștere, fiind nevoit să anuleze toate planurile din acea zi.

„Pot să spun că destinul, cei care nu mă plac foare mult o să spună karma, am stricat o tradiție de 53 de ani, pentru că de când m-am născut, chiar de când eram mic, mama îmi serba ziua de naștere. (…) Acum 10 zile am auzit un zgomot ciudat la genunchiul drept. (…).


Am ignorat durerea, am ignorat inflamația, totul, până când vineri, când eram la muncă… nu am putut să mă mai mișc. În loc de petrecere, a trebuit să stau acasă ieri, dar să știți că nu mi-a fost rău’, a mărturisit Leonard Miron, în cadrul emisiunii Star News, de la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook