Leonard Miron și iubitul lui au împlinit 22 de ani de relație: "Ne-am propus să anulăm..."

.

Leonard Miron și iubitul lui, Miguel Gonzales de la Fuente, au împlinit 22 de ani de relație. Artistul și partenerul lui au uitat de aniversarea lor, motiv pentru care au decis să facă o schimbare radicală în viața lor de cuplu. Cei doi și-au dat seama că nu mai petreceau mult timp împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Luna aceasta, Leonard Miron și iubitul său au împlinit 22 de ani de relație. Cei doi se declară încă îndrăgostiți unul de atul chiar și după atâția ani împreună. Recent, fostul prezentator tv și-a dus partenerul în croazieră.

Legătura dintre cei doi este extrem de solidă, iar recent au luat o decizie în legătura cu relația lor. Leonard Miron și iubitul său au uitat de ziua aniversării lor, iar acest lucru i-a determinat să ia atitudine. Artistul și partenerul său erau într-o vacanță la Madrid când au realizat că au împlinit 22 de ani de relație.


Citește și: Ce legătură a avut Leonard Miron cu Securitatea, pe vremea lui Ceaușescu:„A fost recrutat pentru…’

Citește și: Andreea Marin, replică pentru Leonard Miron, după ce a acuzat-o că-și promovează prietenii la TVR:’Se folosește de numele meu’

Citește și: Marina Almășan a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit fosta soție a lui Victor Socaciu:'Mi s-a fisurat…'

Citește și: Iulia Albu, reacție neașteptată la adresa iubitei lui Mihai Albu:„Doamna pare o persoană…’. Creatorul de pantofi are planuri de căsătorie


Leonard Miron și iubitul lui au împlinit 22 de ani de relație

Fostul prezentator TV și partenerul său au împlinit 22 de ani de relație. Leonard Miron și Miguel au o relație solidă, iar luna aceasta au plecat într-o vacanță la Milano. Cu toate astea, cei doi au uitat de ziua aniversării lor, motiv pentru care au luat o decizie radicală.

„Ne-am decis să schimbăm puțin felul în care eu și Miguel ne petrecem timpul liber. Eram în Madrid acum aproape o lună, luam masa într-un restaurant și discutam ce aveam noi de făcut săptămâna viitoare.Am zis aoleu, când e aniversarea noastră și amândoi am avut așa un moment de tăcere și am realizat că amândoi am uitat că în acea seară era aniversarea a 22 de ani de când suntem împreună. Ne-am propus ca până la sfârșitul anului să anulăm tot ceea ce ne propusesem să facem și de fiecare dată când suntem liberi să ne petrecem timpul doar noi doi’, a declarat Leonard Miron pentru Antena Stars.


Leonard Miron are planuri mari pentru sărbătorile de iarnă

Leonard Miron și Miguel își doresc să petreacă mai mult timp împreună, motiv pentru care fostul prezentator tv a declarat că are planuri mari pentru sărbătorile de iarnă. Aceștia au decis să anuleze Crăciunul pe care îl petreceau de obicei cu prietenii, iar de Anul Nou nu vor fi alături de persoanele dragi.

Leonard susține că cel mai important lucru pe care vrea să-l facă este să petreacă mai mult timp cu partenerul său. Cei doi locuiesc în Marea Britanie, unde au o viață minunată.


„Într-un cuplu, când unul dintre parteneri uită, e o dramă, dar când amândoi uită, este sfârșitul lumii și ne-am dat noi seama că suntem prea prinși cu slujbele noastre, cu organizatul petrecerilor, cu tot felul de chestii sociale pentru prieteni încât nu mai avem timp să ne petrecem timp unul cu celălalt și ne-am propus ca până la sfârșitul anului să anulăm tot ceea ce ne propusesem să facem și de fiecare dată când suntem liberi să ne petrecem timpul doar noi doi. Am anulat Crăciunul pe care de obicei îl petrecem cu niște prieteni, am anulat Anul Nou. Noi ne-am dat seama că este foarte important să ai prieteni, dar cel mai important este să petreci timp alături de omul pe care îl iubești.', a spus Leonard Miron.


Fostul prezentator TV i-a oferit iubitului său un cadou special

În urmă cu câteva luni, Leonard Miron și-a surprins iubitul cu ocazia zilei de naștere. Fostul prezentator i-a oferit lui Miguel un cadou unic și valoros. I-a oferit o croazieră pe un vas în valoare de 800 milioane de euro. Leonard a avur grijă ca iubitul său să aibă o experiență de neuitat.


Am avut o altă petrecere surpriză, am invitat o mulțime de alți prieteni pe care i-am cunoscut pe vas. (…) Aseară a fost o altă petrecere surpriză (…) Miguel mi-a spus „Dumnezeule, este pentru prima oară în viața mea când am șase petreceri de ziua mea’. (…) Croaziera asta a fost cadoul meu, iar când am fost în Barcelona m-am gândit să ne mutăm de pe un vas mare pe un vas mic. În Barcelona am închiriat un iaht. (…) A fost absolut genial. (…) Omul ăsta merită’, a declarat Miron.

Sursa foto: Facebook