Leonard Miron și-a dus iubitul acasă, la Pitești: „Trebuie să urgentăm căsătoria!”

.

Leonard Miron și iubitul său, Miguel, sunt împreună de 20 de ani și se pregătesc de căsătorie. Leo spune că spaniolul este îndrăgostit de România și și-a dorit foarte mult să revină la Pitești, locul natal al fostei vedete TVR.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Leonard Miron (51 de ani) s-a stabilit de mai mulţi ani în Marea Britanie, alături de iubitul său spaniol, Miguel, și după 20 de ani împreună cei doi sunt hotărâți să se căsătorească. Leo și partenerul său au trecut prin foarte multe situații grele împreună, dar acest lucru nu i-a despărțit, ba dimpotrivă.


Leonard Miron a fost una dintre primele persoane publice din România care și-a recunoscut orientarea sexuală și chiar dacă acest lucru a creat vâlvă la vremea aceea, fostul prezentator TVR a mers mai departe, cu fruntea sus. Cel mai afectat a fost, însă, de reacția mamei sale și de cea a familiei, care a și întrerupt legătura cu el o vreme.


Însă, mama lui Leo a acceptat relația lui cu Miguel și le-a dat binecuvântarea pentru căsătorie, cu puțin timp înainte de a muri.

Recent, Leonard Miron și Miguel au venit în România pentru că acesta din urmă iubește foarte mult țara natală a partenerului său de viață.

„A trebuit să vin trei saptămâni în România, la Pitești. Miguel e mare fan al României, e îndrăgostit de România, de mâncarea românească și a zis: „hai să mergem'. Ne-am cumpărat bilete și am venit. Azi ne-am întors de la Pitești, unde am stat o săptămână.


După 20 de ani este o relație de respect și de bine. Eu nu mă simt bine dacă nu e Miguel lângă mine. Le doresc tuturor să aibă 50 la sută din fericirea pe care o am eu. Am primit bucurie, stabilitate, fericire de la omul ăsta’, a declarat Leonard Miron, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Iubitul lui Leonard Miron este duce

Miguel, iubitul lui Leonard Miron, se trage dintr-o familie nobilă. Acesta a moștenit de la o mătușă titul de duce.


„Mătușa lui Miguel, Dumnezeu s-o ierte, purta acest titlu și așa a primit el titlul, pentru că mătușa respectivă nu a avut copii. Până ne căsătorim, oficial eu nu pot să păstrez titlul. Trebuie să urgentăm căsătoria.

Nu este așa, cu servitori, într-adevăr au o casă mare, au angajați, care lucrează în grădină, cineva care sevește, dar cu asigurări sociale. Miguel, chiar dacă e duce, el tot muncește, predă la două universități în Anglia’, a mai spus Leo, citat de Click!.


Citește și:

Cum au sărbătorit Leonard Miron și iubitul lui vindecarea de COVID-19: „Eu sunt un soi rău așa și ăsta niciodată nu piere!'

Are Viviana Sposub silicoane? Iubita lui George Burcea spune adevărul: „Am fost extrem de complexată’/ INTERVIU

Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar’/ INTERVIU

Cu ce boală se confruntă Leonard Miron, după ce a suferit de cancer

În urmă cu puțin timp, Leonard Miron declara că încă se confruntă cu o altă boală cumplită. După ce a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, Leonard Miron s-a afundat într-o depresie cruntă.


„Depresia nu este un lucru cu care să glumești, mai ales când o ai. Eu am trecut prin momente în care nu îmi dădeam seama că sunt deprimat. Am apelat la ajutor specializat. A trebuit să am pe cineva care să mă tragă de mânecă să îmi spună că unele lucruri pe care le fac sau nu le mai fac nu sunt ok.

Depresia este un lucru extrem de serios și fiecare dintre noi trebuie să fim atenți la acest lucru. A fost un moment greu când am aflat că sunt bolnav’, a recunoscut el.


Aflat acum într-o relație și chiar locuind împreună cu iubitul său, Leonard Miron declară: ‘Ne completăm foarte mult unul pe celălalt. El este cel care mă calmează’.

Leonard mai declara, în iarnă, la Antena Stars, că l-a afectat mult și momentul în care a fost stigmatizat de mulți, după ce și-a recunoscut orientarea sexuală. ‘Nu mă mai supăr acum, pentru că sunt de părere că nu trebuie să fiu judecat de cei care nu își respectă femeile și care divorțează de 3-4 ori.


Nu mă pune pe mine la colț pentru alegerile mele personale, câte vreme viața ta e făcută praf’, a declarat Leonard Miron.