Leon, fiul lui Kamara, va fi operat din nou, pe 22 august! "Într-un trup mic și aparent plăpând există atât de multă dorință de vindecare..."

 Oana Pantazi
.

Leon, fiul lui Kamara, urmează să fie supus celei de-a cincea operații cu celule stem. Pe 22 august, micuțul (5 ani și 2 luni) care nu poate să meargă și a fost diagnosticat cu tripareză spastică, va fi operat din nou, în Turcia.

Kamara luptă de multă vreme pentru viața fiului său Leon, care suferă de tripareză spastică și care, la nici șase ani, a trecut deja prin multe încercări. Din fericire, specialiștii care efectuează tratamentul cu celule stem sunt încrezători în rezultate.

„Pe 20 august, Kamara va pleca din nou în Turcia, iar pe 22 este programată cea de-a 5-a operație cu celule stem a băiețelului său. Leon este un exemplu de tenacitate și forță. Într-un trup mic și aparent plăpând există atât de multă dorință de vindecare încât evoluția trebuia să apară. Iar semnele bune se văd. Leon s-a ridicat singur în fund, după cea de-a treia intervenție cu celule stem realizată în Turcia. Chiar și el a fost surprins de reușita sa. În plus, băiețelul mișcă brațele și a devenit mai activ. Leon este mult mai atent, asimilează informații noi și e încăpățânat.

„Sunt încrezător în reușita lui Leon”

Când se află în țară, fiul lui Kamara urmează un program stric de ședințe de kinetoterapie, ergoterapie și fizioterapie. Kamara este cel mai devotat tată din câți cunosc, își face programul în funcție de terapia fiului său. Și nu este deloc ușor pentru că au programate 5 sedințe de kinetoterapie pe săptămână, ergoterapie de 2-3 ori pe săptămână, iar fizioterapie fac în fiecare zi. Vă spun, efortul depus de părinți este uriaș. Dacă tu, ca părinte, te ții de acest program, nu știu dacă îți mai rămâne timp pentru altceva. Am toată stima și respectul pentru ei și sunt încrezător în reușita lui Leon', ne-a declarat Ensar Duman, președintele Asociației Ensar Duman, cea care sprijină și a înlesnit realizarea tratamentului cu celule stem, în Turcia, a fiului lui Kamara.

Reamintim faptul că tratamentul lui Leon este foarte costisitor și de lungă durată.

Cei care înțeleg situația și doresc să sprijine financiar acest caz o pot face printr-o donație cât de mică realizată în contul deschis pentru ajutorarea lui Leon Camara.

 

Asociația Ensar Duman

RO37BACX 0000001712976001 – RON

RO10BACX 0000001712976002 – EUR

RO80BACX 0000001712976003 – USD

 

cu mențiunea, Donație Camara Leon Akim.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton