Le mai ții minte pe gemenele de la Cheeky Girls? Ce mai fac și cum mai arată acum

 Oana Pantazi
.

La începutul anilor 2000, Monica și Gabriele Irimia, aka Cheeky Girls, făceau furori cu piesa lor „The Cheeky Song (Touch my Bum)'. Iată ce mai fac și cum mai arată acum cele două simpatice surori!

În 2003, două surori apărute parcă din senin în peisajul muzical autohton, făceau furori cu melodia lor „The Cheeky Song', piesă care a stat 5 săptămâni în topul 5 al UK single charts, situându-se pe locul 2 timp de o lună de zile. Până la jumătatea anului, piesa care le-a făcut celebre le-a adus în jur de 1 milion de lire sterline, în urma vânzării a 800.000 de exemplare. Din păcate, Monica și Gabriela au rămas artistele unei singure piese, nimic din ce au mai scos ulterior neaducându-le succesul scontat.

Se pare însă că asta a fost de ajuns pentru ca simpaticele gemene Cheeky Girls să-și facă intrarea cu dreptul în showbiz, cele două surori fiind invitate de atunci în nenumărate show-uri TV, de la Dansez pentru tine, la Master chef și Poftiți pe la noi, unde, de fiecare dată, au făcut o figură frumoasă, fiind extrem de simpatice și de muncitoare. De altfel, la Dansez pentru tine, Monica a reușit să câștige locul întâi, în timp ce Gabriela a ajuns în semifinala Masterchef România, dupa ce sora ei a fost eliminată.

Gemenele de la Cheeky Girls au investit 100.000 de lire în silicoane

Între timp, gemenele de la Cheeky Girls s-au tunat (și-au pus silicoane în care au investit nu mai puțin de 100.000 de lire sterline) și și-au văzut de cariera din Anglia, deși piesele lor nu au mai ajuns niciodată la același nivel de notorietate.  Cu toate acestea, simpaticele surori se bucură și acum de succes, chiar daăc pentru asta au trebuit să renunțe aproape complet la viața personală o vreme…

Gabriela și Monica s-au luptat cu depresia și cu anorexia

Atunci lucram foarte mult, uneori 24 din 24, eram mereu pe drum și nu aveam niciun fel de viață socială. Succesul ne-a luat pe nepregătite și ne-am trezit, de pe o zi pe alta, că eram controlate în totalitate de casa noastră de discuri. Mama era impresarul nostru și încerca să aibă grijă cât mai bine de noi, dar nu îi reușea tot timpul. […] Am ajuns să muncim tot timpul și așa s-a ajuns la depresie”, povestea Monica pentru un post britanic de televiziune. Cele două susrori s-au luptat nu doar cu depresia, ci și cu anorexia, pe care în cele din urmă au reușit să o depășeacă. Acum însă, Monica este căsătorită cu Shaun Taylor, în timp ce Gabriela, care după relația supermediatizată cu politicianul Lembit Opik, de care s-a despărțit, încă nu și-a găsit alesul, spune că este optimistă.

Foto: Instagram, Hepta

Monica and Gabriela Irimia, aka Cheeky Girls, la începuturile carierei.Monica and Gabriela Irimia, aka Cheeky Girls, la începuturile carierei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton