Lavinia Tatomir a împlinit 42 de ani! Cum arată și ce mai face văduva lui Adrian Pintea

 Dumba Gabriela
.

Lavinia Tatomir a împlinit 42 de ani! La 15 ani de la moartea soțului ei, Adrian Pintea, Lavinia Tatomir este fericită în brațele altui bărbat, medicul Laurențiu Cârstea, cu care este căsătorită din 2014. Lavinia Tatomir a părăsit Bucureștiul și s-a stabilit la Craiova, oraș în care trăiește și muncește și acum, oraș în care l-a cunoscut și pe actualul ei soț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Potrivit fotografiilor postate de-a lungul anilor pe rețelele de socializare, Lavinia Tatomir este extrem de fericită cu doctorul Laurențiu Cârstea, cu care este căsătorită din decembrie 2014. Se poate observa, de asemenea, că timpul nu a lăsat urme pe chipul fostei soții a lui Adrian Pintea. Lavinia Tatomir pare neschimbată!

29243756_2099515986932439_7432028588867584000_n29243756_2099515986932439_7432028588867584000_n

Cum arată și cu ce se ocupă Lavinia Tatomir, fosta soție a lui Adrian Pintea, la 42 de ani

Lavinia Tatomir este medic psihiatru și de aproape opt ani, este foarte fericită alături de medicul Laurențiu Cârstea.

După 7 ani de la moartea lui Adrian Pintea, Lavinia și-a dat voie să iubească din nou și a devenit soția medicului craiovean Laurențiu Cristea în anul 2014, alături de care este și acum. În vârstă de 40 de ani, Lavinia a știut cum să fenteze trecerea anilor. Duce o viață echilibrată și are foarte mare grijă de ea, căci după 13 ani de la moartea lui Adrian Pintea este neschimbată.

Lavinia Tatomir este medic specialist psihiatru la Spitalul Filantropia din Craiova, iar în ultimii ani a impresionat pe toată lumea cu puterile sale paranormale.

„Dacă cineva a crezut că eu, la Craiova, mi-am petrecut timpul doar plângând sau tânguindu-mă într-un doliu care refuză să mă părăsească, s-a înșelat nespus de tare. Am învățat să aștept, pentru că dictonul „Până în ziua când Dumnezeu va binevoi să-i destăinuiască omului viitorul, toată înţelepciunea omenească va fi cuprinsă în aceste două cuvinte: aşteaptă şi nădăjduieşte.'(Alexandre Dumas,'Contele de Monte-Cristo') mi-a fost călăuză. Laurențiu este darul minunat pe care îl primesc în viața mea cu toată recunoștința și bucuria regăsirii.

Pentru că ne cunoaștem de atât de mulți ani, pentru ca mi-a fost un coleg minunat și prieten de suflet ca nimeni altul, pentru că este un om profund bun și tandru, pentru că este un medic de excepție, dăruit semenilor săi, pentru că de curând mi-a oferit toata dragostea și atenția lui, pentru că am încredere în el și pentru că vrem să pornim la un nou drum împreună, îi mulțumesc! Lui și Universului întreg…. Îl iubesc!', anunța Lavinia Tatomir în , august 2014.

Citește și: Cum au trecut Jorge și soția lui, Ramona, peste infidelitatea în cuplu:„Multe despărțiri și împăcări veneau de la…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală.Prima Doamnă României a devenit dirigintă pentru o nouă generație de boboci

Cum s-au cunoscut Lavinia Tatomir și Adrian Pintea

Lavina Tatomir l-a cunoscut pe Adrian Pintea pe când ea avea doar 16 ani, iar marele actor 43. Însă diferența mare de vârstă nu i-au împiedicat să se iubească enorm. În ziua în care Lavinia Tatomir a împlinit 20 de ani, în anul 2000, Adrian Pintea cerut-o de nevastă la telefon.

„L-am întâlnit pe Adrian pe când aveam doar 16 ani, dar relaţia noastră sentimentală a început când împlinisem 20 de ani. Chiar la 2 septembrie 2000, de ziua mea de naştere, Adrian m-a sunat şi m-a cerut de soţie. Iniţial am crezut că a încurcat numărul de telefon şi că cererea în căsătorie îi era adresată altei femei.

Nu puteam crede! Când m-am convins că este vorba despre mine, fără să mai stau pe gânduri, am spus „Da!' şi am fost fericită!

Îl iubeam de copil! Mai târziu mi-a mărturisit că m-a iubit din prima clipă, că mă visa, că nu înţelegea ce i se întâmpla, că a aşteptat, tăcut, să împlinesc 20 de ani. Ne-am căsătorit civil la 25 decembrie. Cununia religioasă a avut loc la 30 iunie 2001, în rit greco-catolic, la Capela catolică din Craiova.

O zi de vis, asemeni unei suite de imagini cinematografice. Îmi amintesc muzica aceea divină, luminile altarului, trandafirii mei albi, mâna sa blândă strângând-o pe-a mea, sărutul, aplauzele, felicitările…', a povestit Lavinia Tatomir într-un interviu pentru revista Taifasuri.

Ce spunea Lavinia Tatomir despre moartea lui Adrian Pintea

Căsnicia Laviniei Tatomir cu Adrian Pintea a durat doar 7 ani, căci, în 2007, la doar 52 de ani, Adrian Pintea murea de ciroză. O boală de care Lavinia știut de la bun început dar pe care spera ca iubirea vieții ei să o învingă.

„Adrian tocmai mă ceruse de soţie, iar colegii tatălui meu m-au luat de-o parte discret şi m-au întrebat dacă sunt conştientă că pot rămâne văduvă la doar câteva luni după căsătorie. Dar eu am zis: „Nu, nu sunt pregătită, dar nici nu voi renunţa la Adrian doar pentru că e bolnav.

Am să-mi asum responsabilitatea acestei căsnicii şi, împreună cu el, voi lupta să învingem boala. Faptul că Adrian va mai trăi un an, doi, trei, pentru mine e important.' Şi Adrian a mai trăit şapte ani… şi ar mai fi putut trăi încă mulţi alţii, dar nu a mai depins doar de mine şi de colegii mei medici', a mai povestit Lavinia Tatomir.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton