Lavinia Pîrva a dezvăluit cum este Ștefan Bănică în rolul de tătic: "Este îndrăgosit peste cap de el"

.

Lavinia Pîrva, care a devenit mămică pentru prima oară acum două luni, a povestit recent despre fiul ei, Alexandru,  dar și despre cum este soțul ei, Ștefan Bănică, în rolul de tătic.

La două luni de când a devenit mămică, Lavinia Pîrva are o strălucire aparte, iar sclipirea din ochii ei dovedește că este mai fericită ca niciodată în această postură. Invitată la Vorbește lumea, artista a povestit despre maternitate și despre perioada de acomodare cu cel mic, pe care, a recunoscut ea, nu prea se îndură să îl lase singur prea mult timp acasă.


„Eu zic că arăt destul de bine

Artista a recunoscut că în perioada sarcinii a mâncat tot ce a poftit, dar că, imediat după ce a născut, nu a mai simțit nevoia să mănânce. De altfel, Lavinia, în ultima perioadă a sarcinii, s-a confruntat cu retenția de apă, ea acumulând un număr mare de kilograme din acest motiv, pe ultima sută de metri. Din fericire, acum artista este pe drumul cel bun, la două luni după ce a devenit mămică reușind să dea jos o bună parte din kilogramele excedentare. Întrebată de Cove dacă simte presiunea kilogramelor în plus, Lavinia a negat. „Eu zic că arăt destul de bine, deci pot să mă duc să cânt, și atunci de ce să fiu stresată?', a glumit Lavinia, ridicându-se de pe canapea și făcând o piruetă…


În ceea ce privește relația lui Ștefan Bănică cu fiul său, Alexandru, Lavinia a povestit că „tăticul este foarte cool, Ștefan este un tată foarte cool. Este îndrăgosit peste cap de el’ .
Alexandru s-a născut pe data de 16 mai și este primul copil al Laviniei și al treilea copil al lui Ștefan Bănică, acesta mai având o fiică, Violeta (11), provenită din mariajul cu Andreea Marin, și un fiu, Radu Ștefan (17), provenit din relația pe care a avut-o cu Camelia Constantinescu.


Foto: Instagram