Lavinia Petrea și-a cumpărat casă: „Lipsa de spațiu a fost primul motiv. Aveam nevoie de...” Când se va muta în noua locuință

.

Lavinia Petrea și-a cumpărat casă. În urmă cu puțin timp, prezentatoarea a anunțat că și-a achiziționat o nouă locuință și urmează să se mute în curând. Vedeta de la PRO TV a susținut că vechiul cămin că nu era destul de spațios, având în vedere că cei trei copii ai ei împărțeau aceeași cameră. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Recent, Lavinia Petrea a susținut că urmează să se mute în casă nouă. Având trei copii, se pare că actuala locuință a prezentatoarei de la PRO TV nu dispune de suficient spațiu. Mai mult, fiul cel mare al acesteia își dorește să aibă camera lui, având în vedere că, deocamdată, împarte spațiul cu surorile mai mici. Se pare că prezentatorea și soțul ei, Romulus Varga, au găsit căminul ideal și doresc să se mute până la Crăciun.

Lavinia Petrea și-a cumpărat casă. Pe lângă lipsa spațiului, vedeta de la Pro TV a mărturisit că avea nevoie de o schimbare, mai ales că timpul zboară și cei trei copii cresc și au alte nevoi.


Citește și: Ce dietă ține Lavinia Petrea. A renunțat la carbohidrați și lactate:„După 40 de ani, metabolismul meu a început să fie mai…’

Citește și: De ce Lavinia Petrea nu mai poate deveni mamă pentru a patra oară:„Medicul mi-a spus că…’

Citește și: La 4 ani, fiul lui Vlad Miriță a jucat rolul lui Kevin din filmul Singur Acasă.Imagini de la filmări

Citește și: Ce probleme a întâmpinat Magda Pălimariu la naștere:'Am stat o săptămână în spital…'

Lavinia Petrea și-a cumpărat o casă spațioasă


Prezentatoarea a explicat motivele care au determinat-o să facă facă acest pas. Lavinia Petrea și-a propus ca mutarea să aibă loc înainte de sărbătorile de iarnă, căci își dorește să petreacă Crăciunul în noul cămin.

„Pentru noi va fi un Crăciun în primul rând special, pe care sper să îl petrecem în noua noastră casă. În această perioadă vom fi în toiul mutărilor și cu siguranță de Crăciun ne vom dori să fim, pentru prima dată, în noua noastră casă. Era un lucru pe care ni-l doream foarte mult și a devenit realitate.


Lipsa de spațiu a fost primul motiv, primul criteriu, pentru că acum copiii împart o singură cameră, este puțin mai mare, le-am cedat dormitorul nostru și ne-am mutat noi în dormitorul mic, dar Mathias are deja nevoie de intimitate, are nevoie de locul lui și aveam nevoie de o schimbare în sensul acesta’, a mai mărturisit vedeta, potrivit impact.ro.


„Nu-mi doream un spațiu foarte mare’

Lavinia Petrea a susținut că locuința este dotată cu o curte mică, însă potrivită nevoilor familiei ei. Acum, fiecare copil va putea avea camera lui, însă fetele prezentatoarei își doresc să rămână împreună. În cele din urmă, dacă fiica cea mică a acesteia își va dori să aibă dormitorul ei, mai există un spațiu care poate fi amenajat.

„Vor putea avea fiecare camera lui, însă fetele își doresc să rămână în continuare împreună. Matias va avea camera lui. Avem la dispoziție o cameră în care Karin se va putea muta în ea oricând își va dori.


O să avem și o curte, dar destul de mică. Deși ne-am mutat la casă, nu-mi doream un spațiu foarte mare, ci un spațiu foarte bine organizat, să corespundă nevoilor noastre, mie îmi place așa mai cozy’, a adăugat prezentatoarea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook