Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au ales un nume special pentru băiețelul lor. Semnificația lui este sensibilă și dureroasă, pentru artist

.

Astăzi, Lavinia Pârva a adus pe lume un băiețel, primul ei copil și al treilea pentru Ștefan Bănică. Micuțul va fi botezat Alexandru, un nume special pentru cântăreț, dar cu o semnificație dureroasă și sensibilă.

Puțini sunt cei care știu că Ștefan Bănică a avut un frate care a murit în urmă cu 18 ani, într-un accident rutier. Fratele artistului s-a stins din viaţă la 25 de ani, într-un teribil accident rutier provocat de un prieten bun, în Sectorul 3 al Capitalei. Șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și a intrat într-un stâlp de beton. Alexandru nu a murit pe loc, ci s-a stins la spital.


Ştefan Bănică jr şi Alexandru Silviu Bănică, poreclit „Bababu’ erau fraţi de tată și aveau o relație bună.

Ștefan a suferit foarte mult în urma acestui tragic eveniment și a decis băiețelului pe care i l-a dăruit să-i dăruiască numele fratelui său.

De trei ori tătic

Ștefan Bănică a devenit astăzi de trei ori tată. Cântărețul mai are o fetiță de 10 ani, Violeta, din mariajul cu Andreea Marin și un băiat de 17 ani, Radu Ștefan, din căsnicia cu Camelia Constantinescu.


Cu Lavinia Pârva, Ștefan Bănică este căsătorit din 2017, însă se iubesc încă din 2011. Relația lor a fost una mereu discretă, iar căsătoria petrecută în Bulgaria a fost, de asemenea, realizată în mare secret.

„Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat’, au fost cuvintele lui Ştefan.


„Lavinia merge cu mine în concerte atunci când doreşte, uneori vine, alte dăţi nu. Trebuie să fie conştientă că nu pot petrece foarte mult timp cu ea, eu mă ocup de altceva atunci. Asta le spun şi copiilor mei când vin, că trebuie să se descurce şi să îţi ocupe timpul în lipsa mea', a relatat artistul în emisiunea „Dincolo de aparențe', în 2017.