Lavinia de la Insula Iubirii, șocată de atitudinea lui Alex, colegul său de emisiune: "A recurs la gesturi josnice"

.

Lavinia de la Insula Iubirii confirmă părarea proastă a fanilor emisiunii despre Alex, soțul Teodorei! Lavinia a dezvăluit pe Instagram că a încercat să colaboreze profesional cu Alex de la Insula Iubirii, dar a cunoscut astfel un om cu care nu vrea sub nici o formă să aibă vreo legătură. Lavinia de la Insula Iubirii spune că Alex este un om care trebuie ocolit pentru că a recurs la gesturi josnice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Lavinia de la Insula Iubirii, fosta iubită a lui Rey, a povestit pe Instagram ce surpriză neplăcută a avut din partea lui Alex, concurentul pe care nu prea l-a îndrăgit nimeni în emisiune și unul dintre personajele de la Insulă pe care nici fanii emisiunii nu le-au plăcut.

Lavinia de la Insula Iubirii, șocată de atitudinea lui Alex


Lavinia de la Insula Iubirii a povestit pe InstaStory că, după emisiune, a decis să colaboreze cu Alex, în cadrul afacerii lui, dar ceea ce s-a întâmplat apoi a uimit-o.

Concurenta sezonului 6 a dezvăluit că Alex a avut o atitudine complet neadecvată față de ea, motiv pentru care au întrerupt orice legătură.

„S-au întâmplat multe lucruri urâte care m-au făcut să închid colaborarea cu el. Alex e tot ce ziceți voi acolo, cei care îl tot comentați, iar Teodora e o șmecheră de femeie’, a povestit Lavinia.


„Este o persoană care trebuie ocolită. Am crezut că poate fi o relație strict legată de business și atât, dar Alex este obsedat de control și a recurs la niște gesturi josnice pe care eu nu le permit’, a mai adăugat ea.

Citește și: Dan Negru, după ce a văzut serialul în care joacă președintele Ucrainei: „Prototipul pe care a fost construit actorul Zelenski…

Citește și: Simina Loica și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei sunt, oficial, un cuplu:„Iubita mea


Citește și: Marian Godină a devenit tată. Prima imagine cu micuța:Fetița noastră…

Alex de la Insula Iubirii, acuzat că o manipulează pe Teodora

Alex a fost părăsit la Insula Iubirii de soția lui, Teodora, însă situaţia s-a schimbat radical în ţară.

„Ne-am împăcat, iar apoi a venit vestea cea mare chiar în ziua de Crăciun, că a rămas însărcinată! Avea deja 2 luni şi un pic de sarcină!‘, a mărturisit Alex, în vreme ce Teodora a completat:

A fost un şoc pentru amândoi. Sarcina a contribuit foarte mult la împăcarea noastră! Sunt însărcinată, o să avem o fetiţă şi nu o să facem nuntă. Nu îmi plac mie nunţile!’.


Relația dintre ei nu a fost văzută cu ochi buni din cauza diferenței de vârstă. Mulți au spus că Teodora a fost manipulată de Alex, că relația lor este toxică și că ea este prea tânără să facă un copil.

Totuși, tânăra a reacționat și a spus că este mulțumită cu decizia pe care a luat-o. „Primesc mesaje de genul „se vede că nu ești fericită’. Sunt foarte fericită cu deciziile pe care le-am luat! – a scris Teodora, într-un InstaStory.


Ce a spus Radu Vâlcan despre Alex de la Insula Iubirii

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii, s-a declarat imparțial cu privire la cuplul Alex – Teodora și spune că nimeni nu ar trebui să le judece deciziile.

Eu încerc tot timpul să fiu cât se poate de imparțial, probabil că ce spun ei este o părere pe care și-au format-o mulți oameni. Tocmai de asta emisiunea este și despre acest lucru. Oamenii pot emite tot felul de judecăți, dar cei care vin acolo, la emisiune, știu și se așteaptă la asemenea etichete puse. Ce spun ei este strict problema lor, eu nu pot să îmi dau cu părerea, rolul meu este altul, nu să îi judec pe concurenți.


Nu știu ce să zic despre asta (șantaj emoțional, sufocare, abuz emoțional, n. red.), dar cred că emisiunea este și despre asta, despre viață. Majoritatea oamenilor au tot felul de probleme… Cei care vin în emisiune eu cred că nu pot pleca decât pe plus de acolo, indiferent dacă se despart sau nu.

Au fost într-un fel înainte de emisiune, iar după își dau seama de anumite lucruri, mai mult sau mai puțin plăcute, chestiuni pe care le pot și corecta.

Eu cred că emisiunea le aduce un plus în viață. Depinde de fiecare dintre ei ce vor face în continuare – a declarat Radu Vâlcan.