Laurette și iubitul fotbalist s-au despărțit înainte de nuntă: "Încă nu sunt luată, sunt liberă!"

.

Viața amoroasă a lui Laurette pare un carusel, în ultimii ani. Nu trece mult timp de când anunță că este foarte fericită și a găsit bărbatul potrivit, că se și departe de respectivul. Iar fotbalistul Magaye Gueye, care abia o ceruse de soție, nu face excepție de la această regulă nescrisă din viața lui Laurette.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Când toată lumea se aștepta să o vadă pe Laurette mireasă, mulatra anunță că este o femeie liberă. Cu foarte puțin timp în urmă, senegalezul Magaye Gueye o ceruse de soție și vedeta părea mai fericită ca niciodată, după o perioadă lungă în care părea că soarele de pe strada ei se ascunsese bine. N-a fost să fie nici de data asta, se pare!


Recent, Laurette a publicat pe contul ei o serie de fotografii, care au venit însoțite de mesaje dureroase, sugerând că a trecut printr-o decepție amoroasă.

„Sunt de părere că toți ne naștem optimiști și pozitivi, însă aceste calități se pierd pe drumul spre maturitate, atunci când ne lovim de diferite greutăți, dar și de anumiți oameni care s-au grăbit să înlocuiască optimismul și pozitivitatea cu pesimismul și negativitatea. Însă, cu puțină voință te poți păstra pe drumul cel bun.’, este unul dintre mesajele postate de Laurette pe Instagram.


Totodată, surse apropiate lui Laurette au dezvăluit că vedeta nu ar mai fi împreună și nu ar mai locui cu iubitul fotbalist.

‘De două luni și jumătate îmi place și fotbalul și fotbaliștii. Sunt foarte bine și fericită, dar și liniștită. Nu s-a întâmplat nimic deosebit pentru populație, încă nu sunt luată, sunt liberă, depinde cine întreabă’, a spus Laurette la ‘Star Matinal’, emisiunea ce este difuzată numai la Antena Stars.

Citește și: Laurette a fost cerută în căsătorie, după patru luni de relație. Cine este iubitul secret


Citește și: Laurette a luat o decizie radicală după umilințele la care a fost supusă fiica sa.Cum i s-a schimbat viața micuței

Citește și: Laurette a trecut prin momente cumplite, după divorț. A dormit în mașină, cu fiica ei

Laurette i-a luat apărarea lui Magaye Gueye

Laurette declara, recent, că senegalezul Magaye Gueye a locuit la ea în casă timp de trei luni. După ce Florentin Petre l-a pus la zid pe Magaye Gueye la emisiunea ProSport Live, din cauza unui filmuleț în care el apare în jacuzzi împreună cu mai multe femei, Laurette a intrat în direct și l-a apărat pe fotbalistul lui Dinamo.


Laurette spune că acesta „a glumit’ în materialul video care ar fi de două luni și în care jucătorul petrece cu femei și alcool în jacuzzi, la Poiana Brașov.

„După cum se vede, ne-am distrat! Băiatul acesta n-ar trebui să fie dat afară din țară, am auzit ce a spus Florentin Petre. E cam răutăcios, fiecare om face ce vrea în viața lui privată. Eram la distracție și făceam o glumă. Nu înseamnă că a vorbit și serios. Nu mă interesează ce vorbește lumea! Dacă îmi pune mâna pe fund, care e problema?


Magaye e un băiat foarte muncitor și își face treaba foarte bine la Dinamo. E un foarte bun fotbalist, eu știu situația lui de când a venit în țară. A stat la mine în casă trei luni de zile, n-a mâncat pe banii lui Dinamo. Ne cunoaștem demult, eu îl cunosc înainte să vină în București. Știu prin ce a trecut.


Au fost momente foarte grele, dar l-am susținut așa cum
am putut mai bine. Eu am vrut să-i fac lui o surpriză. Am plecat la
munte împreună cu mai mulți prieteni. Am stat afară la un hotel la
Poiana Brașov, în piscină. Când oamenii mai beau un pahar cu vin, e
posibil să mai scape o vorbă, o două. Dar asta nu înseamnă că el nu-și
face datoria la Dinamo.

Filmulețul acela cred că are două luni de zile și eu știu foarte bine la cine l-a trimis. Persoana respectivă îl amenință acum pe Magaye cu niște lucruri și de aceea a ajuns materialul video în spațiul public. Noi nu i-am făcut rău, i-am făcut bine (n.n. râde). Eu sunt în relații bune cu Magaye, atât pot să spun’, spunea Laurette Atindehou, la ProSport Live, în ianuarie.