Laurette nu s-a prezentat la ultimele înfățișări în procesul cu bărbatul acuzat că a bătut-o în camera de hotel. Ce decizie ar putea lua judecătorii

.

Laurette nu s-a prezentat la ultimele înfățișări în procesul cu bărbatul acuzat că a bătut-o în camera de hotel. În luna martie a anului trecut, artista susținea că a fost bătută și sechestrată într-o cameră de hotel din Centru Vechi al Capitalei. După ce a intrat în posesia unui certificat medico-legal de la INML, aceasta l-a dat în judecată pe agresor, însă procesul dintre cei doi nu s-a finalizat nici pănă acum. Mai mult, se pare că fosta asistentă TV nu s-a prezentat la ultimele înfățișări în procesul cu bătăușul ei, deși susținea că va merge până în pânzele albe pentru a-și face dreptate. Iată ce decizie ar putea lua judecătorii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu mai bine de un an, Laurette povestea că a trecut printr-un episod cumplit într-o cameră de hotel din București. La acea vreme, artista susținea că a fost bătută și sechestrată de un bărbat, după ce a făcut sex contra unei sume de bani. După ce a obținut un certificat medico-legal, Laurette a deschis un proces împotriva agresorului ei, în persoana lui Marian Tătic, și susținea că va merge până la capăt pentru a-și face dreptate. Cu toate acestea, se pare că vedeta nu s-a prezentat la ultimele înfățișări ale procesului, iar pe numele ei ar putea fi emis un mandat de aducere.


Laurette nu s-a prezentat la ultimele înfățișări în procesul cu bărbatul acuzat că a bătut-o în camera de hotel. La acea vreme, artista susținea că a fost atrasă „într-o capcană’ și că a fost la un pas de a-și pierde viața. După întâlnirea cu bărbatul pe care l-a dat în judecată, vedeta s-a ales cu multiple leziuni.

Citește și: Laurette s-a despărțit de iubitul ei înainte de nuntă. Motivul:'Tentațiile sunt din toate părțile'


Citește și: Laurette se mărită cu fotbalistul Magaye Gueye. Unde va avea loc nunta:„Va fi ceva foarte…’

Citește și: Micutzu, mesaj pentru CTP, după ce jurnalistul a ironizat filmul Teambuilding:'Este o ocupație d-ale dânsului. Nu este scopul meu să educ oamenii'

Citește și: Ce relație are Bianca Drăgușanu cu părinții lui Gabi Bădălău:„Acești oameni…’. Claudia Pătrășcanu a acuzat-o că i-a jignit


Laurette nu s-a prezentat la ultimele înfățișări în procesul cu bărbatul acuzat că a bătut-o în camera de hotel

Deșși susținea că va merge până la capăt pentru a-și face dreptate în procesul cu bărbatul care a bătut-o și sechestrat-o în camera de hotel, se pare că artista nu s-a prezentat la ultimele două înfățișări în procesul cu acesta. Deoarece este necesară audierea ei, instanța ar putea emite un mandat de aducere.

„Termen pentru continuarea cercetării judecătoreşti prin ascultarea persoanei vătămate’, „Termen faţă de absenţa persoanei vătămate’, au decis magistrații, la cele mai recente termene.


Conform legii, „o persoană poate fi adusă în faţa organului de urmărire penală sau a instanţei de judecată pe baza unui mandat de aducere, dacă, fiind anterior citată, nu s-a prezentat, în mod nejustificat, iar ascultarea ori prezenţa ei este necesară, sau dacă nu a fost posibilă comunicarea corespunzătoare a citaţiei şi împrejurările indică fără echivoc că persoana se sustrage de la primirea citaţiei’.

Judecătorii au respins contestația inculpatului

În prima fază a procesului, incuplatul a susținut că probele din dosar ar fi fost administrate ilegal, însă constentația acestuia a fost repsinsă de judecători. Mai mult, acesta trebuie să achite suma de 400 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.


„Respinge ca inadmisibila contestaţia formulată de contestatorul – inculpat TĂTIC MARIAN împotriva încheierii de şedinţă din data de 23.03.2022, pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti în dosarul penal cu acelaşi număr. Obligă contestatorul la plata sumei de 400 lei cheltuieli judiciare avansate de stat. Onorariul parţial al apărătorului din oficiu care a asigurat asistența juridică a contestatorului în cuantum de 400 lei se avansează din fondurile Ministerului Justiției. Definitivă’, se arată în decizia judecătorilor.


„Eu am vrut o relație cu el’

În urmă cu un an, fosta asistentă TV povestea evenimentul nefericit prin care a trecut în camera de hotel. Aceasta susținea că a fost atrasă într-o capcană și că a suferit mai multe leziuni în urma întâlnirii.


„Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit. Eram o femeie singură, mi-a scris și eu am vrut o relație cu el. Până în acea seară nu mi-a făcut niciun cadou.

Am fost la IML, o să merg și la Spitalul Floreasca pentru că mi s-a dat să fac anumite investigații. Sunt foarte șocată de ceea ce s-a întâmplat. Am lovituri și mai multe… Am fost agresată. Pot să vă spun că omul acesta a vrut efectiv să mă omoare. Am martori pe fetele care erau în hotel, pentru că ele au fost cele care au sunat la 112. Am fost trasă într-o capcană’, susținea Laurette la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook