Laurențiu Reghecampf regretă că și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria Prodan: „Nu trebuia să particip la acel eveniment”

.

Laurențiu Reghecampf regretă că și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria Prodan. Dezvăluirea antrenorului vine la aproape un an distanță. Acum, acesta consideră că nu ar fi trebui să participe la acel eveniment, numărându-se printre lucrurile de care-i pare rău în viață. Iată cum a răspuns fostul fotbalist atunci când a fost întrebat ce i-a dat curaj să divorțeze!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Laurențiu Reghecampf regretă că și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria Prodan. Conform spuselor antrenorului de la Universitatea Craiova, îi pare rău că a participat la acel eveniment, pentru că, probabil, astfel i-ar fi dat impresia agentului FIFA că totul e ok între ei. De asemenea, el a dezvăluit că a decis să divorțeze atunci când nu s-a mai înțeles cu impresara.

Duminică, 29 mai, Laurențiu Reghecampf a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai’, de la Kanal D. Printre altele, acesta a primit întrebarea „Ce v-a dat curajul să divorțați?’. Antrenorul a explicat că simplul fapt că nu se mai înțelegea cu Anamaria Prodan l-a făcut să depună actele necesare pentru despărțirea oficială.


Citește și: De ce toți băieții lui Laurențiu Reghecampf poartă nume care încep cu litera L.Antrenorul a spus motivul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, după ce s-a spus că ar avea probleme cu alcoolul:„Nu mai am cum să ocolesc subiectul’

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, o nouă înfățișare în procesul de divorț. De ce nu merge impresara la tribunal:„Nu mă interesează’

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu renunță la tatuajul cu Anamaria Prodan:'Nu cred că mai este cazul'


Laurențiu Reghecampf regretă că și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria Prodan

De asemenea, Reghe a mărturisit că regretă că și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria Prodan. Acest lucru s-a întâmplat anul trecut, iar la petrecere amândoi s-au afișat cu zâmbetul pe buze, motiv pentru care nimeni nu a bănuit ceea ce avea să urmeze.

„Nu cred că trebuie să ai curaj să divorțezi. Nu cred că suntem la pușcărie sau nu cred că cineva e obligat să stea cu altcineva doar dacă are curaj. Simplul fapt că eu nu mă mai înțelegeam cu Ana (n.r. – Anamaria Prodan) și am avut parte de foarte multe evenimente și când v-am spus mai devreme că anumite lucruri le regret când le-am făcut și acesta e lucrul despre care regret, că i-am dat Anei, probabil, impresia că totul este ok. Nu trebuia să particip la acel eveniment.


M-au făcut să mă gândesc mult mai profund la ceea ce urmează să fac cu viața mea și anume, în momentul în care eu am decis să pun punct relației cu Ana a fost momentul de care v-am spus. A fost momentul din… când ea a avut acel incident și mi-a explicat acel eveniment în trei sau patru variante. Mi-am dat seama că sunt mințit, mi-am dat seama că nu e ok, atunci, pentru mine, lumea s-a întors invers.

Au fost multe întrebări pe care mi le-a spus: că am avut înțelegeri, nu am avut nimic, nu a existat așa ceva, niciodată nu m-am gândit la așa ceva. Niciodată nu mă gândesc că persoana de lângă mine ar putea să mă înșele sau să mă trișeze. Deci, ca să divorțez nu mi-a trebuit curaj, am făcut ce am simțit’, a spus Laurențiu Reghecampf în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.


Laurențiu Reghecampf, despre divorțul de Anamaria Prodan

Totodată, Laurențiu Reghecampf a susținut că nu s-a așteptat la o asemenea „dimensiune’ a divorțul în spațiul public. A mărturisit și că nu-și dorește asta, pentru binele băiatului său.

„Nu, și nu-mi doresc acest lucru pentru binele băiatului meu’, a adăugat Reghe.


Laurențiu Reghecampf, despre căsătoria cu Corina Caciuc

În aceeași emisiune, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat dacă s-ar recăsători. Acesta a susținut că urmează și că rămâne de văzut. Momentan, conform spuselor lui, important e fiul lui cel mic, Liam, și ca antrenorul să-și termine divorțul.

„Urmează, vedem. Nu este… În momentul de față, nu acest lucru este important. Important este Liam, important este să îmi termin divorțul, important este să se termine tot scandalul care este în momentul de față și, așa cum am spus și mai devreme, din toată povestea asta cea mai șifonată a ieșit Corina, a explicat antrenorul.

Sursă foto: Instagram, Captură video