Laurențiu Reghecampf, imagine adorabilă cu fiul lui, Liam. Cum i-a surprins Corina Caciuc pe stradă, la plimbare

 Miniosu Alexandra
.

Laurențiu Reghecampf a apărut recent într-o imagine adorabilă alături de fiul lui, Liam. Iubita antrenorului, Corina Caciuc, a fost cea care i-a surprins într-o ipostază emoționantă, pe stradă. Se pare că Reghe adoră să-și petreacă timpul alături de actuala parteneră, dar mai ales de băiatul său cel mic, pe care l-a botezat de curând. Iată cum au fost văzuți la plimbare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a postat o imagine adorabilă cu fiul lui, Liam, pe rețelele de socializare, la scurt timp după botezul celui mic. Corina Caciuc, iubita antrenorului, i-a surprins pe cei doi într-o ipostază absolut adorabilă. Tabloul tată-fiu le-a cucerit pe loc inimile internauților și mulți au fost impresionați de cât de implicat e Reghe în creșterea micuțului.

laurentiu-reghcampf-22-1laurentiu-reghcampf-22-1

În urmă cu câteva zile, Laurențiu Reghecampf și actuala lui iubită, Corina Caciuc, și-au botezat fiul, pe Liam Simeon. La scurt timp după eveniment, se pare că antrenorul s-a întors împreună cu băiatul său cel mic și iubita lui în Azerbaijan. Acolo, Reghe se bucură în continuare de timpul petrecut alături de cei dragi.

Citește și: Corina Caciuc și Anamaria Prodan au aceleași gusturi la bijuterii scumpe.Cum a fost surprinsă iubita lui Laurențiu Reghecampf, în oraș

Citește și: Ce s-a întâmplat după ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă.S-au deschis dosare penale și s-au emis ordine de protecție

Citește și: Cum era Alexandru Arșinel, de fapt, ca tată și ca director de teatru. Silviu Biriș, despre fața nevăzută a marelui actor:”Parcă a căzut o mască”

Citește și: Cum se descurcă la școală Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav:”Îi explicăm că nu este ca la grădiniță, unde…”

Laurențiu Reghecampf, imagine adorabilă cu fiul lui, Liam

Acum câteva ore, Corina Caciuc și-a luat admiratorii prin surprindere cu o imagine emoționantă cu Laurențiu Reghecampf și fiul lor, Liam. În poza postată de tânără pe rețelele de socializare se vede cum Reghe se bucură din plin de timpul petrecut cu noua lui familie. Îmbrăcat lejer, în tricou și pantaloni scurți, antrenorul și-a scos fiul la plimbare, cel mic fiind așezat în căruciorul pentru bebeluși.

Imediat după postarea făcută de Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf a ales să reposteze imaginea pe contul lui de Instagram, mai exact la InstaStory. În fotografie, micuțul Liam își privește atent tatăl, având suzeta în mână. Poza i-a înduioșat cu siguranță pe internauți, mai ales că i se vede și chipul lui Liam.

Reghe, botez de lux pentru fiul Liam

Reghe a organizat un botez de lux pentru Liam, fiul lui și al Corinei Caciuc. Evenimentul fastuos a avut loc la aproximativ 48 de ore de la bătaia dintre antrenor și Anamaria Prodan, din plină stradă.

Micuțul, pe numele lui complet, Liam Simeon, a fost creștinat la o biserică din Capitală. La eveniment, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au purtat două ținute elegante și au făcut și câteva poze de familie.

Ulterior, fericiții părinți au mers cu invitații la un restaurant din nordul Capitalei, loc în care s-a ținut petrecerea. Reghe și Corina Caciuc au apelat la specialiști pentru a se asigura că aleg cele mai frumoase decoruri pentru invitații lor. Liam Simeon Reghecampf a avut o petrecere cu zeci de invitați, iar atmosfera a fost întreținută de Marius Mihalache & Band, Robert Band și Fata cu Vioara.

Cât a fost darul la botezul lui Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc

Duminică, 25 septembrie 2022, va rămâne o zi importantă pentru Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Antrenorul de fotbal și-a creștinat fiul cel mic, pe Liam Simeon. Corina Caciuc și Reghe au fost îmbrăcați la patru ace cu zâmbetul pe buze. După ce și-au creștinat fiul, cei doi s-au îndrpetat spre restaurant, unde a urmat o petrecere de neuitat.

Dat fiind că petrecerea a avut loc la Clubul Diplomatic din Capitală și invitații au fost unul și unul, era de așteptat ca și darul pe care aceștia i l-au oferit lui Liam să fie unul pe măsură. Atât părinții micuțului, cât și invitații s-au distrat de minune, iar muzica și preparatele cu care s-au delectat au fost excelente. La final, așa cum se obișnuiește, participanții la petrecerea de creștineare a lui Liam i-au făcut micuțului câte un cadou… în bani.

Conform cancan.ro, darul la botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a fost de 500 de euro, o sumă impresionantă.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton