Laurenţiu Duţă, de urgenţă la spital cu hemoragie internă. Artistul a înghițit o bucățică dintr-un tacâm de plastic

.

Laurențiu Duță a tras o spaimă soră cu moartea. Solistul trupei 3Sud Est a fost transportat de urgență la spitalul din Piteşti, cu hemoragie internă, după ce a înghițit o bucățică dintr-un tacâm de unică folosință, care s-a rupt în timp ce mânca.

O masă putea să-l coste viața pe Laurențiu Duță. Cântărețul a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, pentru că la spitalul din Piteşti, acolo unde a mers inițial, nu exista personal pentru intervenţii endoscopice.


La Floreasca, Laurenţiu Duţă a fost operat imediat, dat fiind faptul că exista un risc foarte mare de a face blocaj respirator, inflamaţii ori infecţii.

Intervenţia s-a terminat cu bine, după cum chiar solistul povesteşte: „Mi s-a extras rapid bucata de plastic înfiptă în esofag și m-am revenit repede, din fericire'.

Apoi, Laurenţiu Duţă a primit tratament cu antibiotice timp de cinci zile.

Solistul a explicat ce i s-a întâmplat, dorind să tragă un semnal de alarmă pentru cei ce folosesc tacâmuri de unică folosinţă: „Mare atenție la astfel de tacâmuri, cu precădere la cele albe. Sunt din ce în ce mai subțiri și reprezintă un real pericol pentru sănătatea noastră', a spus Laurenţiu Duţă, potrivit Libertatea.