Laura Micovschi, prezentatoarea de la Antena Stars, este însărcinată: "Mi-a fost teamă să nu pierd copilul!"

 Dumba Gabriela
.

Laura Micovschi, prezentatoarea emisiunii Star Magazin, de la Antena Stars, este însărcinată pentru prima dată și nu-și mai încape în piele de fericire. Acum, Laura este liniștită, însă a trecut prin momente de spaimă pentru că se temea că poate pierde copilul și de aceea a preferat să țină sarcina secretă până acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Micovschi de la Antena Stars urmează să devină mămică pentru prima dată și vestea că va avea un copil pe care și-l dorea atât de mult a fost cel mai frumos cadou pentru prietenii și familie ei.

laura3laura3

Laura Micovschi a făcut dezvăluiri despre cea mai frumoasă perioadă din viața ei cu ochii în lacrimi și a mărturisit că de-abia așteaptă să-și strângă copilul în brațe. „Mi-a fost foarte teamă. Mi-a fost teamă să nu pierd copilul. Nu cred în superstiții, dar îmi era atât de frică să împărtășesc cu cineva această bucurie imensă pe care o simțim, de teamă să nu dispară. Este cel mai iubit copil din Univers, o să fiu mereu alături de el', a declarat Laura Micovschi, la Antena Stars.

Pentru a o liniști, soțul a dus-o pe Laura într-o vacanță, unde s-a relaxat și a uitat de griji. „Eu, în culmea panicii, am fost dusă în vacanță ca să mă liniștesc, deși nu voiam să mă plimb, să merg, să fac nimic. Nu știu cât este de corect, sau cât este de sănătos, dar nu mai contează nimic. Și nu știu dacă simt asta exact acum, dar sigur o să simt când o să îl am pe bebe în brațe' , a spus Laura, potrivit cancan.ro.

Gravidă în șase luni, Laura Micovschi de la Antena Stars nu s-a îngrășat deloc!

Laura Micovschi alături de soțul său, Cosmin Andreica, așteaptă cu nerăbdare momentul în care își vor strânge la piept minunea. Gravidă în șase luni, Laura arată impecabil și nici nu ai zice că este însărcinată, dacă i-ai privi fotografiile postate pe rețelele de socializare.

Pe contul ei de socializare, vedeta de televiziune a publicat două fotografii în care își etalează burtica de gravidă. 'Cât de mult te putem iubi! Cât de nerăbdători suntem să te cunoaștem! Cât de mult te-am așteptat!', a scris ea în dreptul imaginilor. 

Citește și:

Andreea Berecleanu, amintiri dureroase despre Revoluția din 1989: „Dacă aș fi rămas acolo, nu aș mai fi trăit'

Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu: „Am dus-o dincolo de nori”

Rodica Popescu-Bitănescu iubește de 45 de ani același bărbat: „I s-a spus să nu mă ia de nevastă!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton