Laura Lavric și-a executat silit sora: "Nu vreau să o iert!" / De la ce a izbucnit scandalul

.

Laura Lavric și-a executat silit sora și scandalul dintre ele a scos la iveală jigniri, blesteme, amenințări și gesturi care nu ar trebui niciodată să aibă loc într-o familie. Cântăreața de muzică populară a cerut și daune financiare uriașe, chiar dacă mai are nevoie de încă 16 ani de viață pentru a se bucura de banii surorii sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Laura Lavric și-a executat silit sora și va primi banii eșalonat, timp de 16 ani. Artista care a împlinit de curând 74 de ani a dezvăluit pentru StarPopular.ro ce s-a întâmplat între ea și sora ei și de ce s-a ajuns aici.


Procesul pentru calomnie cu sora ei s-a încheiat și chiar dacă Laura Lavric ceruse daune morale de 100.000 de euro pentru calomnie, a primit 10.000. Va primi câte 50 pe lună de la sora ei. „Trebuie să mai trăiesc 90 ani pentru a lua toți banii pentru că primesc 50 de euro lunar din pensia ei. Nu stau eu în banii ăștia, sincer vă spun că îmi pare rău că s-a ajuns aici. De când a început scandalul, iau pastile de inimă, am probleme cu tensiunea. Eu am vrut s-o opresc să mă mai bălăcărească, nu m-au interesat banii ei. M-a făcut o mare bagaboantă după ce am împlinit 60 de ani, cum să accept așa ceva? Din păcate, asta a fost singura modalitate s-o opresc, pentru că eu n-am fost niciodată într-un tribunal, nici când am divorțat’, a povestit Laura Lavric.


Artista spune că a rupt de atunci orice legătură cu Ecaterina și nu vrea să mai audă de ea cât mai trăiește. „Eu am blocat-o pe toate telefoanele. Dar tot m-am trezit cu un mesaj de la ea, de pe alt număr, în care spunea: e adevărat că ne-am aruncat cuvinte grele una alteia, dar ne e dor de voi și iertați-mă. Și i-am răspuns la mesaj: nu mai trimite mesaje, nu te urăsc, nu te iubesc și nu pot să te iert pentru că ești bolnavă de răutate’, a mai povestit Laura Lavric.


De la ce a pornit scandalul între Laura Lavric și sora ei

Scandalul a început în 2012, după ce Ecaterina Traian a declarat într-o emisiune TV că Laura Lavric se prostitua în SUA, pe bani, parfumuri şi bijuterii. Solista a dat-o în judecată pentru calomnie şi i-a cerut daune.


Fostul ei soţ, care a fost un om minunat şi care o aştepta din turnee cu flori şi cu mâncare a divorţat din cauza infidelităţilor ei şi relaţiilor ei extraconjugale. Eu sunt plecată din ţară din 90, am întâlnit-o la New York, iar din multe surse am aflat că ea cânta la un restaurant, iar colateral mergea cu orice bărbat care îi oferea cadouri sau bani’, spunea Ecaterina la Acces direct’.

Laura Lavric a luat foc imediat și și-a dat sora în judecată.

Sora mea m-a invidiat mereu pentru faptul că sunt iubită de public. Pentru că sunt ceea ce sunt. Cum poţi să spui despre mine că am făcut prostituţie? Eu, pe vremea lui Ceauşescu, am mers atât timp în străinătate. Oare îmi dădea cineva paşaport dacă eram o golancă? Crezi că nu se auzea lucrul asta? Nu se poate aşa ceva! Şi dacă eram o vagaboantă, ea ar fi trebuit să mă apere. Să nu rişte vreodată să vină la uşa mea’, spunea Laura Lavric pentru Click! în urmă cu trei ani.


Procesul, început în 2013, s-a desfăşurat greoi, pentru că în primă fază Laura Lavric nu a reuşit să afle domiciliul din străinătate al Ecaterinei, iar judecătorii au suspendat acţiunea. Apoi, magistraţii de la Tribunalul Bucureşti i-au respins solistei cererea de depunere pe rol a dosarului, pentru că tot nu reuşise să aducă actele necesare. În 2015 însă, Laura Lavric a deschis un nou proces, iar de această dată a oferit instanţei adresa respectivă. ‘Am reuşit să îi găsesc adresa din Canada, prin intermediul unor rude din Costişa, Jud. Suceava (localitatea natală a artistei – n.r.). Ea poate să se ascundă şi în gaură de şarpe, nu contează asta, pentru că o să se judece şi în lipsa ei‘, declara Laura Lavric pentru Click!


Cum a afectat-o pandemia

„Marea mea suferință din pandemie, când a fost starea de
urgență, a fost că am stat departe de publicul pe care îl iubesc și care
m-a făcut ceea ce sunt. Alergam în cele două ore, cât aveam voie să ies
din casă, la supermarket să-mi fac cumpărăturile. Partea bună e că
mi-am adus aminte să fac mâncare. A trebuit să gătesc în cele două luni,
restaurantele fiind închise. Din punct de vedere financiar, nu mi-a
fost greu, am supraviețuit, pentru că avem câteva spații închiriate. Dar
cel mai mult mi-a lipsit publicul’,
a mai dezvăluit artista.