Laura Lavric nu îngroapă securea războiului cu sora ei, care a acuzat-o de prostituție: „E duşmanul meu!”/ De la ce a pornit scandalul uriaș dintre ele!

 Dumba Gabriela
.

De ani buni, între Laura Lavrig și sora ei se duce un război pe viață și pe moarte. Într-un final au ajuns la tribunal și, după cinci ani de procese, lupta a fost câștigată de interpreta de muzică populară, sora ei fiind obligată să-i dea daune în valoare de 10.000 de euro, din cei 100.000 de euro solicitați inițial. Apele nu s-au liniștit nici acum și Laura Lavric spune că nu vrea să mai audă de sora ei, Ecaterina Traian, pe care o consideră dușmanul ei.

Laura Lavric și fiul eiLaura Lavric și fiul ei

 

Laura Lavric (72 de ani) este decisă să nu-și ierte niciodată sora, mai cu seamă că Ecaterina a făcut acuzații foarte dure, în urmă cu câțiva ani. Aceasta a declarat la TV că Laura Lavric a practicat prostituția și a avut mari probleme cu alcoolul, în perioada în care a locuit în Statele Unite ale Americii. Pentru aceste vorbe, cântăreața de muzică populară spune că o va urâ pe veci.

„Singurul regret pe care îl am este necazul cu sora mea. Am iertat, dar nu am uitat. Sunt lucruri care se pot ierta şi lucruri care nu se pot ierta. Nu o mai vreau în viaţa mea. Mi-a terfelit atâţia ani de muncă, am câştigat procesul”, a spus Laura Lavric la Antena Stars.

„Am făcut şoc şi m-am trezit cu pete albe pe faţă. Nu îndrăzneam să ies din casă pentru că nu ştiam cum mă vede lumea. Apelez la pastile de tensiune de atunci”, a spus Laura Lavric.

Întrebată ce mesaj are pentru sora ei, Laura Lavric a precizat că aceasta nu este sora ei, ci duşmanul ei. „Să nu mă mai considere niciodată sora ei. Este duşmanul meu, nu sora mea”, a spus Laura Lavric.

Scandalul dintre Laura Lavric și sora ei, Ecaterina Traian, este unul foarte vechi și a început de la o moștenire.

După moartea mamei sale, cântăreața e la cuțite cu sora ei, Ecaterina, stabilită în Canada de mai bine de 25 de ani. Laura Lavric speră să poată intră legal în posesia moștenirii lăsată de părinți, căutându-și dreptatea la judecată. Ecaterina, însă, o acuză pe cântăreața că a ascuns testamentul și nici n-at fi fost anunțată de vreo succesiune.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton