Laura Giurcanu nu ar mai participa la Survivor: „Nu am ranchiună, dar e greu să...”

.

Laura Giurcanu nu ar mai participa la Survivor. Vedeta a fost concurentă în ultima ediție a emisiunii de la ProTV, alături de Cătălin Zmărăndescu, TJ Miles, CRBL,  Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, Elena Chiriac, Robert Niță, Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu. Într-un interviu recent, blondina a recunoscut că nu ar mai dori să facă parte din acest format, cel puțin pentru următorii câțiva ani. Iată ce motive a invocat aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Laura Giurcanu a făcut parte din lista concurenților de la Survivor România 2022. Aceasta a fost membră a echipei „Faimoșilor’, alături de alte 11 celebrități din România. Vedeta a fost eliminată în ediția difuzată pe 5 aprilie, după ce a fost nominalizată de membrii echipei sale. Vedeta a fost surprinsă să afle vestea și a părărsit competiția cu lacrimi în ochi. Acum, la câteva luni de la înceheierea filmărilor, Laura Giurcanu susține că nu ar mai dori să facă parte din acest proiect, însă decizia ei nu este una permanentă.


Laura Giurcanu nu ar mai participa la Survivor. Fotomodelul a susținut că a profitat la maxim de întreaga experiență din Republica Dominicană, în ciuda condițiilor vitrege de acolo. Deși nu a păstrat legătura cu foștii ei colegi, aceasta a mărturisit că a trecut peste micile divergențe pe care le-a avut în cadrul competiției.

Citește și: Ce face Laura Giurcanu cu banii câștigați la Survivor:„Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt’/ EXCLUSIV


Citește și: Primele imagini cu Laura Giurcanu, la întoarcerea de la Survivor.A fost așteptată cu sarmale și cozonac 

Citește și: Delia, detalii neștiute din relația cu Răzvan Munteanu, după 10 ani de căsnicie.De câte ori au dormit separați: „Pe motiv că…’

Citește și: Cristina Spătar s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu și vrea să devină mamă din nou:'Niciodată nu poți să spui niciodată'


Laura Giurcanu nu ar mai participa la Survivor

Vedeta a susținut că, în viitorul apropiat, nu ar repeta experiența din Republica Dominicană. Se pare că provocările și condițiile de trai din junglă au fost dificile, însă au avut și un impact poztivi asupra acesteia.

„Dacă ar fi să dau timpul înapoi și să hotărăsc dacă să merg pentru prima oară, m-aș duce 100%. Dacă ar fi să mă duc din nou, acum, ar trebui să stau puțin să mă gândesc. Totul a fost greu. Este greu să stai fără cei dragi, fără mâncare, fără a avea vreo conexiune cu viața ta, cu care ești obișnuit. Am avut parte de experiența asta, m-am bucurat de ea la maxim, am privit-o ca pe ceva foarte pozitiv, frumos și împlinitor. Dar cred că am nevoie să mi se facă puțin dor ca să mă reîntorc acolo, trebuie să mai treacă timpul, câțiva ani’, a susținut fosta concurentă, potrivit ego.ro.


„Eu zic că am trecut peste certuri’

Laura Giurcanu a subliniat că, la câteva luni de la încheierea filmărilor, a trecut peste conflictele pe care le-a avut cu foștii ei colegi.

„Nu aș zice nu la un proiect în televiziune, doar că, momentan, nu s-a ivit nimic care să îmi facă inima să sară așa cum a făcut-o Survivor atunci când s-a întâmplat. Eu zic că am trecut (n.r. peste certuri). Cumva, pentru mine, lucrurile care s-au întâmplat acolo țin cumva de trăirile și de tot ce simțeam. Nu știu dacă îi definesc pe toți ca oameni, deși clar că trebuie să fie o bază acolo comună. Eu sunt OK cu toată lumea, nu știu restul ce au făcut. Îi mai urmăresc, văd ce mai fac pe internet. Eu sunt bine cu toată lumea. Nu am ranchiună, nu am nimic față de nimeni’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


Ce sfat le oferă Laura Giurcanu următorilor concurenți

Laura Giurcanu a ținut să le ofere un sfat următorilor concurenți de la Survivor România. Acesta le-a transmis să aibă încredere în ei, mai mult decât în cei din jurul lor, și să-și asculte intuiția.


„Să aibă foarte mare încredere în ei înainte de oricine altcineva. E bine să ai încredere și în oamenii din jurul tău, dar cel mai important este să ai încredere în tine și să îți asculți intuiția’, a îcnehiat aceasta.

Sursa foto: Facebook