Laura Dincă dezvăluie motivul despărțirii de Cristian Boureanu, înainte de nuntă: "Îl iubesc, dar..."

.

Laura Dincă și Cristian Boureanu s-au despărțit după șapte ani, chiar înainte de nunta care ar fi trebuit să aibă loc în vara aceasta. Laura Dincă a vorbit despre motivele despărțirii de fostul politician și a infirmat zvonul care punea despărțirea pe seama infidelității.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Laura Dincă susține că nu mai există cale de împăcare cu Cristian Boureanu, chiar dacă el își dorește acest lucru. Se înțeleg foarte bine, au rămas prieteni, spune topmodelul, dar nu se mai pune problema unei relații amoroase pe viitor.


‘Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Oricum, am rămas în relații foarte bune, vorbim zilnic, ne și vedem uneori’, a dezvăluit Laura Dincă pentru fanatik.ro.


Laura Dincă nu are ce să-i reproșeze fostului iubit, mai ales că Boureanu i-a fost, metaforic vorbind, ca un tată care a avut grijă de ea încă din liceu. Fostul politician are fix dublul vârstei ei, 48 de ani, și s-au iubit timp de șapte ani, adica dinainte ca Laura să împlinească vârsta majoratului.

‘Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea, chiar dacă am mai vorbit despre… Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună’, a mai spus Laura Dincă.


Laura este convinsă că despărțirea a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua, chiar dacă Boureanu visa la o nuntă.

‘Relația noastră nu mai funcționa. Cum era să ne căsătorim în august, să facem unul, doi copii, iar apoi, în doi sau trei ani să ajungem tot aici, să ne despărțim, să rămân singură cu copiii? Acum, într-un fel, e mai bine…’, a mai spus Laura.


Citește și: Când va fi externată fetița Cristinei Cioran.Fotografia pe care a postat-o cu Ema

Citește și: Carmen Grebenișan s-a măritat!A îmbrăcat două rochii de mireasă atipice

Citește și: Alina Sorescu, gest neașteptat după zvonurile că divorțează de Alexandru Ciucu.A șters toate fotografiile cu soțul ei

Cu ce a plecat Laura Dincă din casa lui Boureanu și unde locuiește acum

După șapte ani împreună, din „partajul' cu Cristian Boureanu, Laura a plecat cu cei trei căței ai lor.


‘Am luat eu cei trei copii ai noștri. Cățeii, da! (râde, n. red.) Acum sunt la Cristian, nu îi mai văzuse de o lună, i-am lăsat să se bucure și ei de terasă, la el. Noi ne-am despărțit acum două luni și jumătate și, atunci, am decis să rămână la mine’, dezvăluie tânăra.

Laura nu a rămas pe drumuri după despărțirea de Boureanu pentru că fostul politician a avut grijă să îi ofere to casă.

‘Acum stau în chirie, apartamentul pe care l-am cumpărat după despărțire nu este gata. Nu am ce să spun, Cristian a avut grijă ca totul să fie în ordine. Repet, noi nu ne-am despărțit în relații proaste, nu mai puteam eu să stau în anumite situații’, a mai spus Laura Dincă.


Ce planuri de viitor are Laura Dincă după despărțirea de Cristian Boureanu

Laura Dincă este dispusă să își reia și cariera de model, iar în paralel se ocupă de afacerile pe care le are încă împreună cu fostul iubit.


‘Colaborez cu o agenție din Milano, dar încă nu lucrez propriu-zis. Aștept și discut despre niște contracte, dar nu este înc nimic stabilit. Dar, oricum, nu văd de ce nu aș colabora, ca model, cu anumite branduri în condiții care să fie avantajoase. Vom vedea ce se va întâmpla’, a mai spus Laura.