Laura Cosoi si-a petrecut vacanta in Seychelles

 Adina Rosetti
.

Laura Cosoi a plecat in vacanta dupa Craciun, lasandu-si fanii in compania unor poze misterioase care o infatisau in decoruri exotice, fara sa precizeze nici o destinatie. Iata ca vedeta s-a hotarat in sfarsit sa faca lumina si a postat pe blogul ei o serie de fotografii din vacanta, sub numele de „Paradisul Seychelles”.

 

DSC0399

 

Si este intr-adevar un paradis! Nisip auriu, mare de turcoaz, vegetatie luxurianta… Laura si proaspatul ei iubit, Cosmin, au avut toate motivele sa fie super-fericiti si sa sarbatoreasca inceputul relatiei lor, anul nou, dar si ziua de nastere a Laurei.

 

Dana Rogoz, Laura Cosoi si Delia Matache, vacante in locuri exotice

 

DSC0517

 

„Pentru ca programul de filmare in ianuarie este ceva mai relaxat, imi permit sa imi iau o vacanta  mai lunga si astfel pot alege meleaguri cat mai indepartate. Dupa lungi cautari am ales o destinatie inedita: Seychelles. Arhipelagul impresionant m-a cucerit din poze, insa odata ajunsa acolo, imaginatia mi-a fost cu mult depasita”, povesteste Laura pe blogul ei.

 

DSC0243 DSC0793

 

Foto: lauracosoi.ro

 

Laura si Cosmin au vizitat mai multe insule: Mahe, Praslin si La Digue. Revelionul l-au sarbatorit pe marginea piscinei cu fructe de mare, vin rosu si muzica africana, si au continuat petrecerea de ziua Laurei, pe 2 ianuarie, cand vedeta a implinit 31 de ani.

„A fost una dintre cele mai speciale aniversari din viata mea. Am petrecut ziua pe plaja, balacindu-ma in ocean, dezmierdandu-ma la soare , iar seara am luat cina la unul dintre cele mai frumoase restaurante din zona. Mi-au cantat la multi ani' valurile oceanului, dar si ospatarii africani, avand in fata o prajitura cu branza, sub forma de tort, dar si o lumanare in care am suflat, nu inainte de a-mi pune si o dorinta”.

 

cosoi si iubitul

 

Laura a promis ca va reveni cu mai multe fotografii si povesti din vacanta, iar comentariile fanilor nu au intarziat sa apara, cu felicitari si exclamatii admirative! Nu putem spera decat ca la urmatoarele postari, vedeta va fi ceva mai generoasa si va posta mai multe fotografii in care apare alaturi de iubitul ei!

 

Laura Cosoi, Dana Rogoz si Adela Popescu: prima intalnire din 2013

 

Laura Cosoi a participat la raliul de la Monte Carlo

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton