Laura Cosoi s-a fotografiat goală în pat. E super sexy și după două nașteri

.

Laura Cosoi a luat pe toată lumea prin surprindere cu o fotografie postată pe Instagram. Deși este o apariție discretă, vedeta s-a fotografiat într-o ipostază neașteptată pentru fani. Ea a pozat goală, printre așternuturi, iar fotografia a adunat mii de aprecieri.

C CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi are o familie superbă și o viață așa cum și-a imaginat-o. Ea s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și s-a axat pe viața personală. Vedeta a plecat într-o vacanță de lux. După ce a fost în Dubai, alături de familia ei, acum, Laura Cosoi a ajuns în Maldive, alături de familia Adelei Popescu.


Laura Cosoi s-a lăsat fotografiată goală. Actrița a avut grijă să își acopere formele cu așternuturile în care a dormit.

Ce mănâncă Laura Cosoi în timpul sarcinii

Laura Cosoi a dezvăluit că are două mese consistente, gustări și, cel mai important, după ora 18:00 nu mai mănâncă nimic. Se hidratează foarte bine, bea ceai inclusiv seara, consumă salate, fructe și legume în stare crudă și smoothie-uri. Iată cum arată meniul vedetei pe o zi, de când era gravidă:


  • „Am două mese consistente pe zi, dimineața și în jur de 17.00, 17.30
  • Gustările constau în morcov crud, fructe proaspete sau uscate, semințe, alune, migdale etc.
  • În perioada aceasta iau și vitamine
  • Unele fructe balonează. Pe acelea nu le consum după ora 17.00
  • După 18.00 nu mai mănânc nimic
  • Seara beau un ceai, iar dacă chiar simt nevoia să mănânc ceva, iau un un biscuite fără zahăr
  • Mănânc multe salate și crudități
  • Îmi fac smoothie-uri
  • Beau multă apă (sunt și mai aproape de baie și îmi permit)’, a scris Laura Cosoi pe blog.

În egală măsură, Laura Cosoi ține cont de recomandările specialiștilor în ceea ce privește consumul de alimente bogate în calciu și vitamina D „pentru buna dezvoltare a sistemului osos al bebelușului, acizi grași omega 3 pentru creier și alimente bogate în vitamina A. Adică: brânză dulce, urdă, peste, semințe de susan, migdale, morcov, cartof dulce, roșii, ardei gras, nuci și verdețuri’, a mai menționat artista.

Lecțiile învățate de Laura Cosoi în sarcină


Laura Cosoi vorbește deschis despre lecțiile învățate pe parcurusul celor două sarcini, modul în care a reușit să gestioneze anxietatea și ce a ajutat-o să trecă peste greutățile din sarcină!


Laura Cosoi își începe postarea pe blog prin a sublinia că nu este o femeie anxioasă, însă au existat, pe parcusul sarcinilor, momente de anxietate mai puțin plăcute. Teama cu privire la schimbările care survin este constantă, astfel că vedeta s-a straduit să realizeze un echilibru între stările emoționale puternice și necesitatea de a fi cerebrală.

Prima lecție: răbdarea. Laura Cosoi a rămas însărcinată pentru prima oară la 35 de ani, după doi ani de căsnicie, iar prima lecție învățată în sarcină a fost să aibă răbdare: „Aceasta este ceea ce le-aș spune celor care întâmpină dificultăți să devină mame: să aibă răbdare. Din proprie experiență, am observat că nimic nu se întâmplă când vreau eu sau Cosmin, ci cu un rost, într-un moment oportun, dat de Dumnezeu. Și, iată, la cea de-a două sarcina, lucrurile s-au întâmplat mai repede, deși, încă de când am născut-o pe Rita, ne-am dorit să aibă alături de ea o sora sau un frate. Dar învățasem deja că trebuie să am răbdare.’


Citește și: Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Teodora Mareș din filmul Declarație de dragoste:’Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Adelina Pestrițu, după ce Iulia Albu a acuzat-o că își modifică pozele:„Așa face și ea?

Citește și: Bianca Drăgușanu, detalii despre viața ei amoroasă:„A treia căsătorie va fi pentru totdeauna. Bărbatul din viața mea…

Citește și: De ce a fost Ioana acasă la Ilie Năstase, după ce a fost bătută:„El îmi cere să ne împăcăm


„Pe de-o parte, sunt kilogramele luate, care sunt greu de dus. Dacă vrei să știi cam cum ar fi, cară 5, 6, sticle de apă de 2 litri și poți să-ți faci o idee! E adevărat că acumulezi treptat, dar până la urmă tot acolo ajungi. Dar asta mi se pare irelevant. E puțin important că ai luat 10, 12 sau 20 kg. Totul e să te situezi în parametrii de bun simț. Să nu dăm iama în frigider, nici să ne înfometam. Să nu ne alintăm, să nu fim răsfățate, ci să încercăm să fim utile. Să ne menajăm, dar nu că și când am suferi de o boală. Cred că e important să înțelegem procesul și să ne pregătim dinainte pentru transformările care vor apărea’.