Laura Cosoi, primele imagini de familie, după ce ea și mezina au fost externate: „Noi”

 Miniosu Alexandra
.

Laura Cosoi a postat primele imagini de familie, după ce ea și mezina au fost externate din spital. Joi, pe 23 iunie, actrița a adus-o pe lume pe cea de-a treia fiică a sa și a soțului său, Cosmin Curticăpean. Vedeta a ajuns acasă recent și le-a făcut deja cunoștință fiicelor Ana Rita și Vera Maria cu surioara lor mai mică. Iată care e primul loc în care au fost împreună în formulă de 5!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi a postat pe Internet primele imagini de familie, după ce ea și mezina au fost externate din spital. Îndrăgita artistă a devenit mamă pentru a treia oară, joi, pe data de 23 iunie 2022. Atunci, vedeta a adus-o pe lume pe micuța Lara. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean mai au două fetițe, pe Ana Rita și Vera Maria.

laura-cosoi-familie-7laura-cosoi-familie-7

Laura Cosoi e în culmea fericirii, după ce ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, și-au văzut visul împlinit. Cei doi și-au dorit încă un copil, iar recent, pe 23 iunie, cea de-a treia lor fiică a venit pe lume. Având în vedere că atât artista, cât și mezina Lara s-au simțit bine și o fac în continuare, nu a durat mult timp până ce au fost externate din spital.

Citește și: Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță. Prima imagine cu bebelușul:„Lara. Mulțumim, Doamne!'

Citește și: Cum arată Laura Cosoi, la o zi după ce a născut. Primele declarații:„În aceste ore nu am făcut altceva decât să…'

Citește și: Olivia Steer, mesaj pentru Andi Moisescu, după 20 de ani de relație:”Mă întreba ce planuri am”

Citește și: Finala Insula Iubirii.Ce decid cuplurile în ultima ediție a emisiunii

Laura Cosoi, primele imagini de familie, după ce ea și mezina au fost externate din spital

Odată întoarsă acasă, Laura Cosoi i-a făcut cunoștință micuței Lara cu cele două surori mai mari, Ana Rita și Vera Maria. Au fost nerăbdătoare să o cunoască, încă de când micuța se afla în burtica vedetei.

Laura Cosoi a postat mai multe imagini emoționante după ce ea și fetița ei cea mică, Lara, au fost externate din spital. În prima poză postată pe Instagram, vedeta a fotografiat-o pe mezină în timp ce dormea în pătuțul ei. Fotografia a strâns rapid mii de like-uri.

„Infint de emotii…🤍🤍🤍', a scris Laura Cosoi pe Instagram, în dreptul imaginii cu micuța.

Unde au fost prima dată, în formulă de 5

În urmă cu câteva ore, Laura Cosoi le-a împărtășit internauților și primele imagini de familie, în formulă de 5. Fire credincioasă, actrița a mers împreună cu familia ei la biserică și a imortalizat momentul prin câteva fotografii de colecție.

În imagini, Laura Cosoi poartă o rochie albă, vaporoasă, cu mâneci bufante. De menționat e și faptul că arată senzațional la scurt timp după naștere. Fetițele Ana Rita și Vera Maria sunt îmbrăcate la fel, tot în rochițe, iar mezina Lara în body roz, de bebeluș. În timp ce fericita mămică o ține în brațe pe fetița cea mică, tatăl, Cosmin Curticăpean, le ține de mână pe fetele mai mari. Împreună, cei cinci au format un tablou superb de familie, apreciat în număr mare de internauți.

„Noi 🤍🤍🤍🤍🤍', e mesajul scris de artistă în dreptul primelor imagini de familie, în care apare și mezina.

Actrița, primele declarații după ce a născut

Tot pe Instagram, Laura Cosoi a oferit și primele declarații după ce a născut. Conform spuselor ei, în primele 24 de ore de când a născut-o pe mezina familiei, soția lui Cosmin Curticăpean a ținut-o mai mereu în brațe, a privit-o și i-a povestit despre „lumea asta minunată’.

„24 de ore de cand a venit pe lume iubirea noastra, 

„24 de ore de cand a venit pe lume iubirea noastra, Lara. In aceste ore nu am facut altceva decat sa o tin in brate, sa o miros, sa o privesc. Si nu ma mai satur…

I-am povestit despre lumea asta minunata, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre taticul perfect si toti cei dragi din familie, care de-abia astepta sa o cunoasca!

Ii multumesc in fiecare clipa ca ne-a dat sansa sa ii fim parinti, sa o iubim, sa fim acolo pentru ea, de fiecare data, pentru totdeauna!

Esti sufletul nostru, Lara!’, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton